Welke filmpjes zijn geschikt voor baby’s en peuters?

Samen met je baby Nijntje kijken of liedjes leren zingen, dieren leren herkennen of een ander geschikt baby of peuterfilmpje bekijken? 

Heerlijk samen met je baby liedjes leren zingen of een geschikt baby filmpje bekijken zoals Nijntje of Bumba. Wel kidstubeheerlijk dat je zoveel  filmpjes  makkelijk tot je beschikking hebt via het internet. De verschillende openbare video kanalen op internet hebben echter ook heel veel films waarvan je liever niet wilt dat je kind die ziet. Je moet er niet aan denken dat je zelf niet in de buurt bent om dat in de gaten te houden en dat je kind opeens per ongeluk terecht komt op een site waar ook filmpjes te zien zijn die niet zo geschikt zijn voor kinderen,

Een veilige “zender” waar je weet dat je baby of peuter fijn even een filmpje kan bekijken dat geschikt is voor baby’s en peuters is daarvoor een uitkomst. Met Kids Tube heb je zo’n veilig video platform gevonden. Je kunt je kindje veilig laten kijken naar zijn/haar favoriete filmpjes.

Veel kinderen vinden het fijn om vaak dezelfde filmpjes te bekijken waarvan jezelf denkt…”die heb je nu al 10 keer gezien…” Vooral baby’s en peuters vinden dit leuk. De kracht van de herhaling en de herkenbaarheid wordt door kinderen ook helemaal niet als vervelend ervaren maar vinden ze juist erg leuk.
Wanneer kleine kinderen baby filmpjes kijken op kids tube dan zul je merken dat ze de figuurtjes en karakters al heel snel beginnen te herkennen. Om liedjes te leren of spelletjes met bepaalde bewegingen aan te leren zijn dit soort filmpjes heel erg handig en leerzaam.

Deel dit bericht