3 moeders van prematuren, kleine kanjers, bloggen voor Babytjes.nl

Kleine Kanjers

Als je zwanger wilt worden of zwanger bent is het niet iets waar je over na wilt denken, maar helaas zijn er toch maar al teveel (aanstaande) ouders die te maken krijgen met de vroeggeboorte van hun kindje. Meer dan je in eerste instantie zou denken.

Zo ook wij, Ellen, Hanneke en Janneke. Alle drie zijn wij moeder van een (of meer) ‘prematuurtje’. In onze zoektocht naar (h)erkenning hebben we elkaar leren kennen op een internetforum. Hier deelden we onze gevoelens, herinneringen en soms ons verdriet. Maar we kwamen ook samen tot de conclusie dat er erg weinig concrete informatie te vinden is voor ouders van een prematuur of de mensen uit hun omgeving. En dat is nu juist waar wij zoveel behoefte aan hadden.

Toen was het idee voor Kleine Kanjers geboren. Dit keer niet prematuur, maar precies op tijd! Dat bleek toen onze informatieve site het wereldwijde web opging. In het kleine jaar dat we nu online zijn is ons bezoekersaantal flink gegroeid en ook het aantal aanmeldingen op ons forum is veel groter dan we ooit hadden durven hopen. Hieruit blijkt wel hoe enorm de behoefte aan lotgenotencontact is.

Wat Kleine Kanjers onderscheidt van andere websites over vroeggeboorte is het persoonlijke aspect. Wij proberen de informatie objectief te houden, maar wel versterkt met tips en verhalen van mensen die het allemaal zelf hebben meegemaakt. Op onze vernieuwde website, die binnenkort online komt, maken we dit heel concreet door columns te plaatsen die geschreven zijn door ‘ervaringsdeskundigen’. Ook proberen we onze site zo up-to-date mogelijk te houden door het nieuws te volgen en onze blog steeds weer aan te vullen met interessante artikelen, tips of andere zaken die met prematuriteit te maken hebben.

In deze blog willen we jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom Kleine Kanjers en schroom vooral niet om ook eens onze site te bezoeken. www.kleinekanjers.nl

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll to top