Carla Siereveld, verloskundige en zwangerschapscoach blogt voor Babytjes.nl

Carla Siereveld, getrouwd, moeder van 3 kinderen en al vele jaren werkzaam als verloskundige.

Carla Siereveld blogt nu voor Babytjes.nlSinds 2009 heeft zij ook een praktijk voor ZwangerschapsCoaching & Counselling. Haar ervaring als verloskundige en moeder speelden mee in deze keuze.

In de soms turbulente tijd die een zwangerschap of je (veranderde) leven met kinderen kan zijn, is het fijn als je met iemand kunt praten over je, soms onbegrepen, gevoelens/problemen en deze kunt verhelderen, zodat er een oplossing in zicht komt. Ook gebeuren er tijdens een zwangerschap of na de bevalling soms ingrijpende dingen. Zelf heeft zij een tweeling die na een zwangerschapsduur van 29 weken geboren zijn en heeft zo ervaren wat een impact dit kan hebben op je leven.

Als verloskundige vond ze dat ze soms tijd tekort kwam om even echt stil te kunnen staan bij de beleving van iemand. Als zwangerschapscoach heeft ze daar alle tijd voor. Daardoor kun je bijvoorbeeld bij de oorzaak van bepaalde klachten komen, die je ervaart. Of je kunt onderzoeken waarom je je tijdens de zwangerschap of het eerste jaar na de bevalling helemaal niet zo geweldig voelt.

Met ZwangerschapsCoaching & Counselling begeleidt zij mensen bij het (her)vinden van hun kracht en energie: de wezenlijke voorwaarde om keuzes te maken en doelen vorm te geven. Neem ook eens een kijkje op de website www.zwangerschapscoaching.nl

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll to top