Een broertje of zusje voor Felicia!

Deze maand gingen we ‘Pepernootjes zoeken in de VU*’ en we hebben ze gevonden! Een ‘mini pepernootje’ is teruggeplaatst en dit heeft geresulteerd in een zwangerschap!

Het is ongelofelijk, maar ik ben echt zwanger! De 1e keer deden we er 5 jaar over, 6 IUI behandelingen en 3 IVF waren nodig. Deze keer ging het anders. Ik begon met 6 bonus-embryo’s in de vriezer van de vorige keer. De laatste uit de vriezer werd ontdooid, de 3e poging dit jaar is gewoon raak, binnen 5 maanden! We kunnen ons geluk niet op, het is zo bijzonder dat ik opnieuw een zwangerschap mag beleven. En Felicia krijgt een soort tweelingbroertje of zusje, op hetzelfde moment ontstaan, alleen 2 jaar later geboren (mits alles goed verloopt)

Ik heb me gelijk aangemeld bij Moeders voor Moeders en ben blij en dankbaar dat ik weer kan deelnemen. Genoeg andere vrouwen wachten nog een zwangerschap en de urine van zwangere vrouwen is hard nodig voor het maken van de medicijnen.

Onze 1e echo is met kerst. Duimen jullie mee voor een kloppend hartje?

Dit blije berichtje wilde ik even met jullie delen. Ik hou jullie op de hoogte.

*Symbolische verwijzing naar het boek ‘Paaseitjes zoeken in het AMC’

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll to top