Even voorstellen onze nieuwste blogster Marjolein

Marjolein is gestart met een nieuwe initiatief: earlybirdsfotografie.nl

Een liefdevol lichtpuntje in een hectische tijd
Ouders van te vroeg geboren kindjes leven in een wervelwind van emoties.
Genieten van de kraamtijd zit er voor hen niet in. Om die kostbare, prille momenten niet te vergeten staan fotografen in het hele land op voor de Earlybirds. Belangeloos.

Voor bijzondere foto’s van te vroeg geboren wondertjes.
Graag stellen we ons aan jullie voor als nieuwe bloggers voor het Babytjesblog.
Om jullie te laten kennis maken met ons initiatief en het verhaal achter Earlybirds Fotografie met jullie te delen. Jessica Vink één van de initiatiefneemsters kreeg de kans om een te vroeg geboren kindje te fotograferen, Bartje. Een dapper mannetje waar ze prachtige liefdevolle foto’s van heeft gemaakt. Naast zorgen en angst zijn er ook zoveel kostbare en mooie momenten op de neonatologie.

De moeder van Bartje (inmiddels bij ons aangesloten als PR manager) omschreef deze reportage als één van de eerste mooie dingen die ze echt kon doen met haar zoon. Ze vergat even alle zorgen.

Marije Hofman en Marjolein Witteveen sloten zich aan bij Jessica en al snel was Earlybirds Fotografie geboren. Belangeloze fotografie van je te vroeg geboren kindje die nog in het ziekenhuis verblijft. Inmiddels hebben zijn we met een team van 20 fotografen door heel Nederland en zelfs België. Fotografen die zich allen belangeloos inzetten voor deze wondertjes.

Share this post

3 Replies to “Even voorstellen onze nieuwste blogster Marjolein”

 1. veroniek schreef:

  Ik vind dit een prachtig ding wat jullie doen jammer dat dit er nog niet was toen ons zoontje 10 weken te vroeg is geboren.

 2. priscilla verduijn schreef:

  Super dit initiatief.
  Ik zou willen dat ik deze keus 9 jaar geleden had gehad. Het enige dat ik nog van mijn mannetje heb zijn de foto’s die we gelukkig gemaakt hebben…
  Ook 4 jaar geleden zou ik deze keus gehad willen hebben, want ondanks dat met dit kereltje alles goed is gekomen is er van een echte kraamtijd geen sprake geweest.

 3. BIanca B schreef:

  Prachtig initiatief, heb huilend jullie foto’s bekeken.
  Onze kleine man was 13 weken te vroeg en 1240 gram, hij is nu bijna 4 en een gezonde stoere kerel. Voor ons is het niet meer nodig, maar ik weet zeker dat jullie deze mensen heel veel goed doen hiermee in een hele heftige tijd! Veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll to top