Nagenieten van mijn Baby Gender Reveal party

Door Lorraine Serra,” Een jongen of een meisje : ik had geen voorkeur hoor

Ik ben nog aan het nagenieten van mijn Baby Gender Reveal party, welke mijn meiden gister hebben georganiseerd. Ik wil echt even kwijt dat ik de beste vriendinnetjes heb! Ze hebben zoveel uit de kast getrokken om mijn Reveal party Baby Gender Reveal partyonvergetelijk te maken.

Het grappige is dat veel mensen misschien denken dat het allemaal een beetje overdreven is om hiervoor speciaal een feestje te organiseren, maar ik kan je zeggen, IT’S ABSOLUTELY WORTH IT! En geloof me, het hoeft niet veel te kosten. Voorbereiding a la, maar kosten, je kan het zo gek maken als je budget het toelaat. Als je maar genoeg mensen om je heen hebt die jou dit gunnen en mee willen helpen, dan heb je niet veel meer nodig.

De 20 Weken echo & de missie

Op 29 januari waren we naar de verloskundige gegaan voor mijn 20-weken echo. En zoals ik al zei, het was een hele operatie om papa-to-be tegen te houden, om voortijdig achter het geslacht van ons baby’tje te komen. Mijn vriendin Cher ging met me mee uit voorzorg. De theme song van Mission Impossible klonk de hele tijd in mijn hoofd.Ons baby’tje werd van top tot teen geïnspecteerd. Het was zo bijzonder om alle ontwikkelingen te zien en hoe gedetailleerd het was. Ik kon de lippen, de neusgaten, de teentjes en babypartyzelfs de ingewanden zien. Het grijpt je enorm. En de verleiding is dan ook erg groot om toch door te zetten en het geslacht op dat moment te vragen, ik had het wel even zwaar hoor. Maar… Ik was er zo heilig van overtuigd dat mijn geduld beloond zou worden. Dus op dat belangrijke ‘in- zoom’ moment, stuurde ik papa-to-be de kamer uit en knepen Cher en ik onze ogen dicht, ik deed mijn vingers er nog extra op als dubbele slot. De verloskundige schreef het geslacht op en stopte het in een verzegelde envelop. Papa-to- be mocht de kamer weer in en de theme song klonk weer in mijn hoofd. Gelukkig had ik Cher mee, want hem kennende zou hij het uit mijn handen rukken en het toch stiekem checken, want hij kon het echt niet meer volhouden. De missie was geslaagd, want ik kon mijn vriendin veilig op het station afzetten.

Uiteraard reden we met aparte auto’s, papa-to-be en ik, want ik hield het risicofactor zo laag mogelijk. Cher gaf het kostbare envelopje weer door aan mijn andere bff, Mya, en zij nam het op haar beurt weer mee naar de bakker, de enige persoon in de wereld die het wist voor het grote onthullende moment.

Het Geslachtsfeestje

We moesten nog een week en 3 dagen wachten… Hahaha! Want in het weekend na de 29e hadden mijn meiden al een weekendje weg geboekt en betaald, dus er zat niets anders op. Maar het was nog steeds het wachten waard, herhaalde ik hardop tegen mezelf.. Eindelijk was het dan zover…

Mijn meiden hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Van de gastenlijst, tot aan de versieringen en de spelletjes en geblinddoekt luiers verschonen alle benodigdheden daar voor,  er werd zelfs een rode loper uitgerold. En iedereen die uitgenodigd was, kwam! Super lief dat iedereen hierbij aanwezig wilde zijn. De locatie werd toen ook maar verhuisd naar mijn ouders, aangezien wij thuis aan het verbouwen zijn en de gasten het Spaans benauwd zouden krijgen zodra de spelletjes ronde zou beginnen. De gasten moesten in de kleur komen van het geslacht dat ze dachten dat het zou zijn. Er was toch meer roze dan blauw te bekennen, haha. Mijn schoonvader spande de kroon, want die kwam in een blauwe zwembroek, blauw shirt, blauwe slippers en zelfs een blauwe handdoek om zijn nek en een blauwe emmer als accessoires, zijn vermoeden was duidelijk.

Ze hebben er echt een feest van gemaakt met heerlijke hapjes, spelletjes en cadeaus, natuurlijk allemaal in het

Gender Reveal- thema. De cupcakes waren zelfs voorzien van een customized tekening die speciaal voor papa-to-be en mij was getekend, hoe leuk is dat?! De vibe was goed, iedereen had er zin in, iedereen was happy, zoals het hoort. En dan komt het grote moment natuurlijk… DE TAART! Ik was zo zenuwachtig, dat ik wel 3 keer binnen 5 minuten voor het aansnijden moest plassen.. Ik kon er niet meer onderuit, we moesten dat ding opensnijden. Papa-to-be stond natuurlijk al klaar met het mes. Het aftellen was begonnen, en het aansnijd- moment was daar… Welke kleur zou uiteindelijk zegevieren? Kijkt u maar….

En TATATADAAAAAAA!!

KRIJGEN EEN MEISJE!!!! Bekijk hier het filmpje van DAT SPANNENDE MOMENTbabytaart

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll to top