Home - Zwangerschap - Gratis voor zwangeren

Vraag een gratis KEK mama aan

300x250 Gratis KEK Mama

Gratis Kek Mama bestellen. Ben jij moeder? Dit is dan echt een leuk tijdschrijft voor je. Je kunt er van alles lezen over kinderopvoeding en je leest allerlei tips over hoe je met lastige situaties in de opvoeding kunt omgaan.

Deze KEK mama wordt bovendien gratis verstuurd. Je ontvangt vrijblijvend één gratis editie zonder verzendkosten. Daarna zit je nergens aan vast.

Wees er snel bij, voordat deze actie weer afgelopen is!
Je bestelt 'm hier helemaal gratis.

Bestel gratis het WIJ cadeaupakket

250x250

Het gratis WIJ cadeaupakket (met o.a. de blije doos en WIJ Jonge Ouders) is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974.
Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap.
Het WIJ cadeaupakket is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en kind waaronder:

- de blije doos, met daarin o.a. een
pak Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer! - het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte, het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van 8.1! - Gratis mutsje met naam van kind

 

let op: de actuele samenstelling van de blije doos kan hiervan afwijken.
Na inschrijving op de site krijgt de zwangere vrouw WIJ Jonge Ouders thuis gestuurd en ontvangt een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze. Inschrijving voor de blije doos genereert geen huisbezoek.

gratis aanvragen van de blije doos

Gratis Ouders van NU ZwangerBox en BabyBox

oudersvannu 120x60.gifGratis de ZwangerBox en de BabyBox speciaal voor jou! Ben je zwanger? Vul dan op de site je gegevens in en ontvang de GRATIS Zwanger- en Baby Box, het magazine Zwanger en elke maand de Jonge Gezinnen e-mail nieuwsbrief. Na ontvangst van je persoonlijke ophaalkaart kan de ZwangerBox opgehaald worden bij een Etos-winkel naar keuze. De Baby Box ontvang je na de geboorte van je baby. Ben je zwanger? Vraag hier gratis fantastische boxen aan

Gratis eerste les Babyfotografie

336x280 V2 Probeer nu de eerste les geheel gratis!Met deze online babyfotografiecursus van CheezzBaby leer je in 8 toegankelijke, leuke lessen de perfecte babyfoto te maken. Alle belangrijke aspecten van babyfotografie worden op een leuke en begrijpelijke manier behandeld. Van gebruik van de flitser en compositie tot bewerking van de foto’s.

Na het volgen van CheezzBaby kan iedereen de perfecte babyfoto maken. CheezzBaby is ook als een ideaal en origineel (kraam)cadeau weg te geven. Op babyshowers is de online babyfotografie cursus een absolute hit!

Leer fotograferen als een babyfotograaf!

Ouders van Nu boxen 468x60 gif

Win 400 euro aan gratis shoppen bij C&A

Banner 300x250

Ben je zwanger en op zoek naar positiekleding? Is er net een kindje geboren? Je kunt altijd wel wat shoptegoed voor C&A gebruiken toch?
Door je eenvoudig aan te melden voor de nieuwsbrief maak je kans op €400 aan shoptegoed. 2e prijs is €200 en 3e prijs is €100 shoptegoed. Bovendien ontvangt iedere aanmelding 15% korting middels een unieke kortingscode (eenmalig te gebruiken). Altijd prijs dus!

Bekijk hier verder hoe je kans maakt op schoptegoed bij C&A

Schrijf je in voor de gratis Babytjes zwangerschaps nieuwsbrief

Wil jij elke week op de hoogte gehouden worden van de voortgang van jouw zwangerschap? Dat kan! De Babytjes nieuwsbrief beschrijft iedere week hoe ver jouw zwangerschap gevorderd is. Leuke feitjes en weetjes die echt passen bij het aantal weken van je zwangerschap maken onze nieuwsbrief tot een wekelijks leuk verhaal om helemaal op de hoogte te zijn van de groei van jouw kindje.

Nieuwsbrief over jouw zwangerschap
Onder de nieuwe inschrijvers worden elke maand leuke producten verloot.

 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwsbrief.

Stuur je geboorteverhaal en win geboorteboom

Stichting de Geboortenis, de organisator van de expositie en OnceUponaTree nodigen je uit ook jouw geboorteverhaal in te sturen. Van je kind, een ander dierbaar persoon of jezelf. Want elke geboorte is een ‘Geboortenis’.

Wat heeft jou het meest geraakt? Deel jouw ‘Geboortenis’ in een art journal, verhaal, gedicht of foto-serie.


Op de expositie staat een geboorteboom van OnceUponaTree. Vol met ingezonden geboorteverhalen. Daarnaast worden de verhalen gebundeld in een boekje ‘Vertel jouw Geboortenis’, waarvan de volledige opbrengst naar het het Babyhuis gaat, dat zorgt voor moeder en baby in nood.

Klik hier om mee te doen

Mail je buikfoto en maak kans op Zwitsal pakketje voor je baby

Ook jij kunt meedoen aan de verkiezing van de buikfoto van de maand. Stuur je foto in naar carla@babytjes.nl en doe mee. Wordt jouw foto geplaatst als buikfoto van de maand dan krijg je van ons een leuk Zwitsal cadeaupakket.Het Zwitsal pakket heeft een wisselende samenstelling maar je kunt bijvoorbeeld de volgende producten aantreffen:

 • Zwitsal Knoeiboeltjes wegwerpslabbetjes
 • Zwitsal Talkpoeder
 • Zwitsal beschermende creme voor droge huid
 • Zwitsal billenzalf
 • Zwitsal shampoo
 • Zwitsal badmelk
 • Zwitsal schuimbad

Klik hier om mee te doen

Diverse prijsvragen en acties

Altijd voordelig babyproducten, speelgoed of kinderkleding kopen?

Set 1 - 120x60 Meld je gratis dan aan bij Limango, Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango iedere dag nieuwe verkoopacties van met zorg geselecteerde merken aan.

Het is wel zaak dat je er snel bij bent want - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Je kunt je hier gratis aanmelden!

Sparen voor hoge kortingen op leuke producten en uitjes in de Eurosparen Spaarshop van Campina

Spaar bij Campina voor 50% korting op SuperTrash Boys en Girls

Het is niet moeilijk: Koop je favoriete Campina product en verzamel de unieke codes van de verpakkingen van Campina producten met het Eurosparen logo en meld je aan op campina.nl/eurosparen en je leest hier verder wat je moet doen om te sparen voor hoge kortingen op leuke uitjes en soms een tweede product gratis.

Leuk extraatje van Billy & Lilly

Voor alle pasgeboren baby's hebben ze een leuk extraatje. Stuur het geboortekaartje (niet ouder dan een maand) van je baby op naar Billy & Lilly en je ontvangt gratis een kadootje. Kijk hier hoe je ook mee kunt doen

Gratis probeerverpakking DryNites® luiers

Je kunt een gratis probeerverpakking aanvragen! Ook krijg je een kortingscoupon toegestuurd die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop van een pak DryNites®.
Je kunt alleen in Nederland aanvragen en zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 probeerverpakking per DryNites variant per gezin/adres.

Klik hier voor aanvragen van DryNites® luiers

Gratis lid worden van de Bibliotheek met Boekstart

Je vindt er boeken en voorleestips om samen met je baby, dreumes en peuter te lezen. Ook vind je hier tips voor de ontwikkeling van je kind vanaf 2 maanden tot 4 jaar.

Veel ouders geloven niet dat het mogelijk is al aan baby’s voor te lezen en stellen dat uit tot hun kind twee of drie jaar oud is. Van den Berg vond dat BoekStart daarin verandering brengt. Onder invloed van het programma gaan meer ouders al vroeg voorlezen en dit stimuleert de taalontwikkeling. Van den Berg laat ook zien dat het belangrijk is BoekStart aan alle nieuwe ouders aan te bieden.

Als de baby vaak huilt en snel geïrriteerd is stellen veel ouders voorlezen uit, ook als ze zich van het grote belang van verbale interactie met de baby bewust zijn. Vooral deze baby’s profiteren ervan als hun ouders meedoen met BoekStart. Uit het onderzoek blijkt ook dat ouders van deze temperamentvolle kinderen meer dan andere ouders interesse tonen in BoekStart.

Lees er hier meer over

'Berichtje uit je Buik'

berichtje uit je buik Berichtje uit je Buik van Moeders voor Moeders voor alle zwangere vrouwen van Nederland. Als je je aanmeldt ontvang je elke week een “berichtje uit je buik”. Je kindje ‘vertelt’ in dit berichtje hoe het met hem (of haar) gaat en hoe hij zich de afgelopen week heeft ontwikkeld. De berichtjes worden ondersteund met uniek materiaal uit de film 'Het wonder van een nieuw leven' van Lennart Nilsson en uit de film 'Het leven voor de geboorte' van Nils Tavernier.

Kiekeboebox van PLUS supermarkt

De Kiekeboebox is een gratis doos vol handige producten die jij en je baby goed kunnen gebruiken. Spullen als luiers, voeding en babydoekjes, maar ook een lief knuffeldoekje, een informatief tijdschrift en nog veel meer.


Neem het originele geboortekaartje mee naar de PLUS supermarkt. Dan krijg je een gratis Kiekeboebox mee ter waarde van 40,00 euro!

Je ontvangt alleen een Kiekeboebox als je in het folderverspreidingsgebied van een PLUS supermarkt woont.
Je kunt het geboortekaartje van je baby tot uiterlijk een maand na de geboorte inleveren.

Klik hier voor meer informatie

Gratis rompertje van Kleertjes.com

Bij Kleertjes.com kun je nu ook terecht voor positiekleding. Wil je voordelig kennismaken met kleertjes.com stuur dan je geboortekaartje naar ze op (binnen 6 weken na de geboorte) en krijg een schattig rompertje (t.w.v. € 7,95) thuisgestuurd!

Stuur je geboortekaartje naar het volgende adres:

kleertjes.com t.a.v. afdeling Marketing

Postbus 60

7000 AB Doetinchem

Mobiel aanvragen
Je kunt een wens-wolkjes-mobiel aanvragen bij Luuf.nl die je nog wel even zelf in elkaar moet knutselen. Je kunt op deze mobiel allerlei lieve, leuke en beste wensen kwijt voor je baby. De mobiel kun je boven het bedje van ja baby hangen.

Je eigen Babytjes Aftel-banner maken

Maak je eigen babytjes aftelbannerMaak gratis je eigen Babytjes aftelbanner aan. Het enige wat je hoeft te doen is de verwachte geboorte datum in te vullen en de afbeeldingen te selecteren. Je maakt zo gemakkelijk je eigen aftelbanner die je op allerlei forums en prikborden kunt gebruiken. Lees hier op Babytjes.nl hoe gemakkelijk je zo'n aftel banner kunt aanmaken en gebruiken.

Gratis cursus zwangerschapsgym voor tienermoeders in Amsterdam

De cursus zwangerschapsgym voor tienermoeders is altijd gratis bij rondomdegeboorte.nl

Voor de overige cursussen geldt dat je met een Stadspas bij rondomdegeboorte alle cursussen gratis kunt volgen.

Helaas hebben ze geen cursussen meer voor Nieuwe Nederlanders en Engelstalige cursussen.

Verder worden er nog wel themabijeenkomsten en workshops gegeven rondom ouderschap waar wel een bijdrage voor wordt gevraagd. Er zijn ziektekostenverzekeraars die bij een aanvullende verzekering (een deel) vergoeden. Informeer hiernaar bij je verzekering of kijk in je polis.

Speciale actie voor meerlingen

Het krijgen van een meerling is nog steeds heel bijzonder… ineens wordt je gezin uitgebreid met twee, drie of misschien nog wel meer kinderen. De meerlingenactie is speciaal bedoeld voor de nieuwbakken ouders van een meerling. Heb je recent een meerling gekregen?


Kijk dan eens op de website om verrast te worden met een aantal probeerverpakkingen van Peauline® Baby Badolie.Vraag de gratis Zwangerbox van Etos aan!

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan zijn de gratis Zwangerbox echt iets voor jou. De Zwangerbox zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder echt iets aan hebt. Klik hier om de doos aan te vragen.

Gratis Mini Make-up workshop

gezichtsbehandeling zwangere vrouw Babytjes.nl heeft in samenwerking met Ariane Inden een kennismakings arrangement samengesteld. Ben je benieuwd hoe je jezelf het mooiste op kunt maken? Op vertoon van dit bericht krijg je een gratis mini make-up workshop ( 30-45 minuten) voor 1 persoon t.w.v. € 27,50 cadeau. Je voelt je daarna weer helemaal glamourous. Maximaal 1 persoon per afspraak.

Meer informatie over Ariane Inden en hun beauty producten vind je hier

Bovenstaande aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid, niet in combinatie met cadeaubonnen en andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld op vertoon van een uitdraai van deze mailing of internetpagina van dit bericht. Uitsluitend geldig in de Ariane Inden pilotstores.

Gratis babycadeaudoos C1000

C1000 cadeaudoos Bent u de gelukkige ouders van een pasgeboren baby? Van harte gefeliciteerd! Dan staat er bij C1000 een goedgevulde Babycadeaudoos voor u klaar. Deze doos bevat 20 producten voor moeder en kind ter waarde van 25 euro. U kunt de babycadeaudoos gratis afhalen bij de dichtstbijzijnde C1000 tegen inlevering van het geboortekaartje (niet ouder dan 2 maanden) en een kopie van uw legitimatiebewijs. Geen geboortekaartje? Neem dan een kopie van de geboorteakte mee.

Gratis Voorleesboekjes: Na-aapje gaat koken & Na-aapje gaat spelen.

Voorlezen of samen met je kind een boekje lezen is altijd leuk. En leerzaam. Zeker als het gaat om de avonturen van Na-aapje! In de keuken of tijdens het spelen: na-aapje laat zien hoe leuk het is om lekker te bewegen en gezond te eten.

Bestel ze gerust allebei!

Gratis kaarten verzenden

Wanneer je pas zwanger bent is het natuurlijk altijd leuk om je familie en vrienden op een originele manier dit prachtige nieuws te vertellen. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal sites voor je bij elkaar gezocht waar je gratis e-Cards kunt verzenden om je babytje aan te kondigen.

De gratis kaarten van Kaartenhuis vind je hier. Maar ook Hallmark heeft een aantal hele leuke gratis kaarten, je vind ze door hier te klikken. Tot slot kun je nog hier kijken want ook Kaartcentrum heeft een aantal zwangerschapskaarten.


Fontys biedt zwangeren gratis echo

Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven is naarstig op zoek naar zwangere vrijwilligers voor de cursisten van de cursus Echografie. Iedereen die graag een gratis echo wil laten maken van haar kindje kan zich aanmelden bij de hogeschool aan de Fliednerstraat in Eindhoven. Iedereen die zich aanmeldt als vrijwilligster mag maximaal twee familieleden meebrengen tijdens het onderzoek. Alvorens de cursisten aan de slag gaan, zal een praktijkdocent de zwangere screenen. Vervolgens gaan verschillende studenten echo's maken. Zij krijgen meestal een opdracht en kunnen daarom geen volledig echo-onderzoek uitvoeren. De echo heeft dan ook geen diagnostische waarde en is alleen bedoeld voor scholingsdoeleinden. Wel zullen er leuke plaatjes van het ongeboren kind gemaakt worden en krijgt elke vrouw na afloop een presentje mee. Het is ook mogelijk verschillende keren als vrijwilliger te fungeren.
Kijk hier voor meer info over de gratis echo

Gratis boeken over borstvoeding en kindervragen downloaden bij Difrax

Op de webiste van Difrax kun je allerlei boeken gratis downloaden over onder andere borstvoeden en kolven. Aanleggen, Kolven, Voeden is een vrolijk no nonsens bladerboek vol informatie, tips en weetjes voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over borstvoeding.

De andere boekjes gaan over de volgende onderwerpen:

 • Het Stoppen met Foppen boek
 • Baby spreekuur
 • Het hap, slik, weg boek
 • Het droge broeken boek
 • Het schone smoelen boek
 • Het gaap en slaap boek

De titels spreken voor zich en op de site van Difrax kun je meer informatie over de boekjes vinden.

Gratis proefpakketje van Alldays aanvragen

Bij Alldays kun je als je zwanger bent of als je net een baby hebt gekregen een proefpakketje aanvragen. Zo kun je zelf ervaren hoe deze nieuwe producten bevallen. Vraag hier het pakketje aan op alldays.nl

Gevulde tas bij Kruidvat speciaal voor zwangeren

baby en mama tas kruidvat Bij kruidvat ontvang je waardebonnen voor gratis leuke en handige producten die heel goed van pas gaan komen voor je babyuitzet. Zo hebben ze speciaal voor zwangeren de Baby & Mama tas ontworpen. De supervrolijke tas heeft een praktisch formaat. Om het plezier van Jouw tas te vergroten, kun jij ‘m vullen met de andere GRATIS producten: een pak met 18 Kruidvat Newborn luiers, een Kruidvat BPA-vrije zuigfles (250 ml) en Kruidvat zinkzalf (100 ml). Klik hier om naar de website te gaan.

Gratis cadeaupakket van Baby-Dump

Ben je zwanger? Of ken je iemand die zwanger is? Vraag dan de superdikke brochure aan, vol handige tips, ideeën en talloze unieke aanbiedingen. Dan ontvang je namelijk ook nog eens een cadeaupakket! Boordevol handige en leuke spulletjes voor je baby! Dus, wil jij ook een gratis cadeaupakket van Baby-Dump klik dan hier

GRATIS Etos mama en babyboek

Etos Mama en Baby Ben je zwanger? Kom dan naar je Etos-winkel en neem het gratis mama en babyboek mee. Het staat boordevol informatie die je als zwangere vrouw of jongere ouder niet wilt missen.

Klik hier voor meer informatie...

Nog meer Gratis spullen...

Kun je vinden op de Gratis.Startpagina.nl

 

Lief Leuk & Eigen Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Hoera! Zwanger. Nu zoek je natuurlijk het mooiste kaartje om jullie kindje straks aan te kondigen. Bij Lief Leuk & Eigen hebben ze een grote collectie geboortekaartjes van de leukste designers. Alle ontwerpen zijn uniek. Daarnaast vind je hier ook een collectie So Special, deze kaartjes zijn extra bijzonder op Oud Hollands papier, karton of kraft met hippe designs. Kijk snel voor alle geboortekaartjes!

 

BlogSociety

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies