Home - Baby - Babysieraden

EXTRA STERKE (!) BABY ARMBANDJES VAN LUXE MATERIALEN

Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel. Met dit bijzondere persoonlijke kraamcadeau kan je zeker aankomen, succes verzekerd.

 

 

Babyarmbandjes, schattig voor nú en tastbare herinnering voor later

Bij een baby zijn er heel veel bijzondere momenten die je wilt bewaren en onthouden. De eerste tandjes, de eerste haarlok, de eerste woordjes, maar ook je eerste baby armbandje. KAYA maakt speciaal voor deze mooie herinnering baby armbandje stuk voor stuk van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en Swarovski kristallen. Maak het nog persoonlijke door een bedeltje met haar voornaam of speciale tekst. Enorm leuk om haar mollige polsje tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag, en voor later een tastbare herinnering. Om samen nog eens terug te kijken klein ze was toen ze dit piepkleine baby sieraad droeg. Bij elk babysieraad maakt KAYA bijpassende mama armbanden. Het is hét perfecte kraamcadeau voor elke pasgeboren baby en haar mama. Zo zijn ze liefdevol verbonden met prachtige glinsteren armbandjes, hoe lief is dat? Bekijk de babysieraden met bijpassende mama sieraden hier.

Zilveren baby armbandjes, extra sterk handgemaakt van de mooiste materialen

Je vindt de allermooiste écht zilveren baby armbandjes bij KAYA, gemaakt van de beste materialen, voor een goede prijs. De prijzen van KAYA's zilveren baby armbandjes zijn een stuk voordeliger dan andere kindersieraden merken met soortgelijke armbandjes. Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame voor haar zilveren baby armbandjes, geen studio huurt en alles zelf ontwerpt en inkoopt. We gebruiken hiervoor de beste zoetwaterparels, glinsterende kristallen en bedeltjes, alles door-en-door zilver. We verpakken daarnaast elk zilveren babyjuweeltje exra mooi, gelijk klaar om te geven!

Betekenisvol doopcadeau & speciale herinnering voor later

Ben je op zoek naar een origineel doopcadeau? Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch doopcadeau geven? Dan is een doop sieraad met glinsterend kruisje het perfecte doopcadeau voor jou. Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal ontwierp KAYA dooparmbandjes, stuk voor stuk (extra sterk) gemaakt van de mooiste materialen.  Dit is vast het mooiste doopcadeau van het doopfeest!  

Extra sterke (!) baby sieraden met dezelfde mama armband

De babysieraden mét bijpassende mama sieraden zijn een perfecte kraamcadeau! Samen liefdevol verbonden, voor nu en altijd. Een Mom & Me setje bestaat uit een armband voor mama én haar pasgeboren baby. Kies voor twee bolle hartjes die zeggen 'ik hou van jou'. Of geef de symbolische 'key to my heart' set, aan het baby sieraad een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat? Een altijd-goed-cadeau voor elke mama.

 

Het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en Bea Budai - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies