10e Kraammarkt WZA: extra veel activiteiten

Grootste kraammarkt van het Noorden

 Op zaterdag 2 april aanstaande vindt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen voor het tiende opeenvolgende jaar de grootste kraammarkt van het Noorden plaats. Vanwege de jubileumeditie zijn er dit keer extra activiteiten georganiseerd.

De kraammarkt van het WZA is uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er weer bijna zestig (!) standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s image004-42en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Extra lezingen en activiteiten

Omdat het de tiende keer is dat de Kraammarkt in het WZA wordt georganiseerd, biedt het WZA bezoekers een gratis stoelmassage aan door twee professionele masseurs. Gedurende de dag is er een programma van vijf lezingen over Dunstan babytaal, de juridische aspecten van een zwangerschap, borstvoeding & baan, newborn fotografie en de voorbereiding op een geboorte. Opgeven is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Zwangere dames kunnen tegen een kleine vergoeding een mini-bellypaint op hun zwangere buik laten schilderen. Voor kinderen is er een luchtkussen aanwezig om gratis lekker te springen. Voor de eerste tweehonderd bezoekers ligt bovendien een goedgevulde goodie bag klaar.

Waar en wanneer

De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 2 april 2014 van 10.30 uur tot 15.30 uur in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis.

Deel dit bericht