16 t/m 18 april: Eerste editie Ouders & Kids Fair!

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april is de eerste editie van de Ouders & Kids Fair van Expo Rijswijk een feit. Met ca. 100 exposanten uit de regio, maar ook uit de rest van het land, belooft het een veelzijdig en sfeervol evenement te worden. Bovendien is dit het enigekidsfair evenement in de regio van deze omvang speciaal voor aanstaande en jonge ouders.

Drie dagen lang kunnen belangstellenden op de beurs terecht voor informatie en producten voor ouder en hun baby, peuter of kleuter waaronder kinder- en positiekleding, kraamcadeaus, kinderwagens, babyvoeding, speelgoed, accessoires en andere hebbedingen. Maar ook voor moderne gezinsauto’s en natuurlijke producten voor de verzorging van ouder en kind kunnen bezoekers terecht op de Ouders & Kids Fair.

Daarnaast kunnen bezoekers verschillende workshops volgen zoals, schminken, knutselen met Play Mais, spiegels en memoborden maken en decoreren met vilt. Het entertainment wordt o.a. verzorgd door de clown’s van MB-evenementen die interactieve shows brengen en Peutertheater Nelleke en Leo.

Het hele weekend worden er diverse informatieve lezingen gegeven, waaronder de lezing van de Opvoeddesk op zaterdag. De initiatiefneemster van de Opvoeddesk, Emmeliek Boost, heeft als pedagoge ruim twintig jaar ervaring met de preventieve opvoedingspraktijk. Ze is landelijk bekend van Netwerk, NOS, KRO opvoedendoejezo.nl en vele radio interviews, van haar vaste column als de nanny van het tijdschrift Kinderen en van haar succesvolle boek Opvoeden!

Voor de bezoekers van de beurs staat een gratis beurstas klaar met producten en informatie.

Algemene informatie

16, 17 en 18 april 2010 in Darling Market, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH). Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen: € 8,-, kinderen 3 t/m 11 jaar: € 3,- (incl. gebruik van de overdekte Kinderspeelstad) en kinderen t/m 2 jaar: GRATIS.

Darling Market is zowel met auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Voor meer informatie: www.oudersenkidsfair.nl of bel 070-3075900.

Deel dit bericht