30 september gratis voorlichtingsavond over hypnogeboorte in Azzurro Noordwijk

hypnoseazzuroNieuw in de bollenstreek: Hypnogeboorte Bollenstreek organiseert 30 september een gratis voorlichtingsavond over hypnogeboorte in Azzurro Noordwijk.

Een aantal vrouwen ziet, ondanks het feit dat ze heel blij zijn dat ze zwanger zijn, wat tegen de bevalling op. Een korte, individuele cursus op basis van hypnose kan daar veel verbetering in aanbrengen.

Hypnogeboorte zorgt voor een goede voorbereiding op de bevalling. Door gebruik te maken van hypnose (ontspanning in combinatie met visualisatie) wordt stress gereduceerd. Tevens leer je je eigen lichaam te vertrouwen en vindt door (zelf)hypnose een vermindering van lichamelijke ongemak plaats. Zelfhypnose kun je toepassen tijdens de weeën, waardoor je de bevallingsduur verkort en de pijn vermindert.

In de cursus die in Noordwijk en Katwijk wordt gegeven leer je een ontspanningsmethode die je makkelijk kunt toepassen voor, tijdens en na de bevalling. Het grote voordeel hiervan is dat je een gemakkelijker bevalling hebt. Heb je last  van een trauma of angst, dan helpen we je bij de verwerking ervan. Ook kun je tijdens je zwangerschap beter met onderzoeken, pijntjes en kwalen om gaan. Kort gezegd: HypnoGeboorte geeft je ‘gereedschap’ om rustig en ontspannen de bevalling te beleven

Interesse? Uitgebreide informatie is na te lezen op www.hypnogeboorte.nl. Opgeven voor de gratis informatieavond is noodzakelijk i.v.m. het aantal plaatsen. Bel hiervoor 071-8889543 Liesbeth Passchier of Jacqueline Heemskerk 071-4020171 of mail naar info@hypnogeboorte.nl.

Deel dit bericht