Alles voor moeder en baby onder één dak

Prénatal opent nieuw warenhuis in Barendrecht

Prénatal opent op donderdag 15 juli 2010 een nieuw warenhuis aan de Escudostraat in Barendrecht (Woonboulevard Rijerwaard). Hiermee komt het totaal aantal winkels van de grootste en oudste babyspeciaalzaak van Nederland op 17 warenhuizen en 50 stadswinkels. Door deze geografische spreiding is Prénatal in staat haar klanten nog beter te bedienen en hebben alle (aanstaande) ouders een Prénatal winkel binnen handbereik.prenatalwinkel

Het warenhuis is op een overzichtelijke manier ingedeeld in belevingswerelden waarbij iedere wereld haar eigen uitstraling, collectie en sfeer heeft gekregen. Zo vind je in de wereld van slapen en dromen alles om een baby een goede nachtrust te geven en is de wereld van spetteren en spatteren expert in bad- en verzorgingsproducten. Wat het warenhuis in Barendrecht bijzonder maakt is dat deze in het rond gebouwd is. Het pand heeft twee verdiepingen met veel ramen, die de beleving nog eens een extra dimensie geven. Het interieur, met deze opzienbarende ronde, organische vormen is in warme kleuren uitgevoerd. Het biedt een omgeving waarin aanstaande moeders en vaders zich thuis voelen en een gevoel van veiligheid en geborgenheid krijgen. De testbaan bij de kinderwagens, sfeervolle babykamers, ervaren medewerkers, de servicebalie en een gezellige ruimte voor koffie en thee zullen ook in dit nieuwe warenhuis niet ontbreken.

Op de dag van de opening kunnen alle klanten genieten van openingskortingen tot 20% op confectie, autostoelen, kinderwagens en bedtextiel. Natuurlijk is er voor iedereen een kleine attentie en speciaal voor alle kleintjes de mogelijkheid om op de foto te gaan met Nijntje.

Deel dit bericht