Altijd, nu en voor altijd, Jij en je kind

Het gaat allemaal om onvoorwaardelijke liefde.
Voeg kleur toe aan je actieve familie uitstapjes. #BringYourLife
We vieren de eerste verjaardag van de populaire buggy Thule Spring met de wereldwijde lancering van een frisse nieuwe kleur. Met deze nieuwe Thule Spring Misty Rose Melange brengt Thule de kleuren van de natuur naar de stad.

Voor actieve ouders die willen genieten van de natuur en de toon willen zetten voor de lente en zomer is het een stijlvolle must have. En er is geen betere dag, voor deze wereldwijde lancering van de prachtige Misty Rose, dan de dag van de liefde.
Alles draait om liefde en de natuur!

Thule Spring

“Move it. Fold it. Live it.” is de slogan die laat zien dat de Thule Spring u en uw kind laat genieten van de wereld – de hele dag, elke dag.
Elke dag met uw kind is een avontuur, en nu is het actieve buitenleven nog eenvoudiger geworden. Geniet van elk moment met de Thule Spring, een lichtgewicht en compacte wandelwagen waarmee u en uw gezin de wereld met gemak kunt ontdekken.

Makkelijk en snel op te vouwen met één hand

De Thule Spring is snel en makkelijk op te vouwen met één hand en heeft een verstelbare duwbeugel, waardoor hij een perfecte reisgezel is wanneer u erop uit bent met uw kind.

Eenvoudig op te bergen

De Thule Spring is compact opvouwbaar en blijft vanzelf rechtop staan, waardoor hij weinig ruimte inneemt en eenvoudig op te bergen is.

Maakt het u makkelijk om overal heen te gaan

Ontworpen voor in de stad. Ga overal met gemak heen. Grote wielen, compact ontwerp en gebruiksgemak voor meer ontspannen dagen met uw kind. De Thule Spring is comfortabel en licht in gewicht, en geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt.

 

Bron: persbericht

Share this post

scroll to top