“Anders=Leuk!” in Huize Pippemuis

De webwinkel Huize Pippemuis bestaat inmiddels alweer een paar maanden! De persoonlijke stijl is vertaalt naar een winkelconcept, met het motto: “Anders = Leuk!”jurkjebelleboo

Over Pippemuis

Huize Pippemuis is ontstaan uit een al langer bestaande persoonlijke interesse voor alles wat bijzonder, schattig, en vrolijk is. Nadat de oprichtster Caroline Driedonks haar ziel en zaligheid heeft gestoken in de inrichting van haar eigen huis, werd het tijd voor een nieuwe stap. De inrichting van het huis van Caroline in Driebergen en de collectie in de winkel hebben veel gemeen; Opvallende accessoires zorgen voor echte eyecatchers en een groot onderscheidend vermogen. De vaak unieke combinaties zorgen voor bijzondere verrassingen…

Caroline is voortdurend op zoek naar bijzondere, veelal kleine merken van ontwerpers buiten Nederland. Hierdoor onderscheidt de collectie van Huize Pippemuis zich van vele anderen. Zij trekt een speciaal publiek aan, wat zich aangetrokken voelt tot alles wat net even anders is!

Ze woont sinds oktober 2008 in een jaren 30 huis in Driebergen en heeft het huis zelf ingericht. Het huis heeft veel authentieke details, een bijzonder grote tuin, en een schattig tuinhuisje… Dit tuinhuisje is onlangs gerestyled, het is een echt poppehuisje geworden.
Huize Pippemuis is een winkel met vrolijke, originele producten voor mamma`s en kids. Huize Pippemuis is altijd op zoek naar de meest bijzondere producten uit het buitenland, die voldoen aan de “Huize Pippemuis”-sfeer. Dit maakt dat u hier altijd kunt slagen voor een UNIEK product voor de kinderkamer, voor uzelf, als cadeautje enz.

meer informatie kun je vinden op de website www.huizepippemuis.nl

Deel dit bericht