Babydam; maakt van het familiebad een babybadje!

babydamHet hele bad vol laten lopen met water om je baby of kindje te baden hoeft niet meer. Met de Babydam is het mogelijk het familie bad te verkleinen tot de helft of zelfs kleiner. Zo bespaar je veel tijd en water, energie en dus geld en bovendien is een kleiner badje prettiger baden voor het baby’tje/kindje.

De Babydam is ontstaan uit de vraag van Debbie, de vrouw van Babydam bedenker Graham Perry, om een dam in het bad om zo tijd en geld te besparen tijdens het baden van hun zoontje van 16 maanden.
De Babydam is in enkele seconden aan te brengen in alle rechte baden met standaardmaten en maakt zo van het familiebad in een handomdraai een veilig baby-kinderbad. Minder water in het bad betekent ook veiliger baden voor de baby .
Door de slimme stop is de babydam te gebruiken van 0 maanden tot ca. 4 jaar. Zonder stop kan het water niet boven een maximale veilige hoogte kan komen voor de baby. Met stop kan het bad meer gevuld worden voor het baden van een groter kindje.
De Babydam is volledig getest en maakt het badderen veiliger, goedkoper en milieubewuster door het gebruik van minder water. Een standaard bad gebruikt 75 liter water om tot een passende hoeveelheid water te komen voor het baden van een baby. Met de Babydam bespaart men zo al gemiddeld 37 liter per bad: 7696 liter water per kind per jaar!
De Babydam zal zijn waarde steeds opnieuw bewijzen.
De Babydam is innovatief, besparend en past helemaal in deze tijd waarin het belang van het milieu voor elke ouder een belangrijk onderwerp is.
De Babydam is vanaf begin maart verkrijgbaar bij de bekende babyspeciaalzaken en webshops.
Verkoopprijs 39,95

Bekijk ook eens het instructiefilmpje: http://www.nybble.nl/producten/babydam/index.php
of de website www.nybble.nl

Deel dit bericht