BabyDeals en Babykamer.nl bundelen krachten

babykamernlBabyDeals in Beek en Donk en Babykamer.nl in Dedemsvaart bundelen de krachten. Door de kennis en expertise van beide organisaties te bundelen kan een breder aanbod babykamers geleverd worden. Een groot voordeel van de samenwerking is dat de klant de babykamers in beide showrooms kan bekijken. Door de ligging van de showrooms kan ook een breder publiek bediend worden.babydeals

Babykamer.nl is de verkooporganisatie van Houtindustrie Holland bv . Houtindustrie Holland is al 50 jaar producent van oa. babykamers. Voor diverse groothandels werden jaren lang duizenden babykamers geproduceerd. Medio 2009 heeft Houtindustrie Holland besloten om babykamers in eigen beheer te gaan verkopen. Babykamer.nl was geboren ! Alle babykamers zijn uit voorraad leverbaar.

Babydeals by BebeLuna levert al jaren de goedkoopste babykamers. Wilt u een strakke, trendy baby of tienerkamer, heeft u liever een gezellige babykamer of bent u het type dat op zoek is naar een tienerkamer in een opvallende stijl met heel veel accessoires. Bij Babydeals is alles mogelijk. Wij selecteren onze babykamers en tienerkamers in zoveel mogelijk verschillende stijlen en ontwerpen van topkwaliteit.

Nancy Vereijken van Babydeals en Ina van Zandwijk van Babykamer.nl verwachten veel van deze samenwerking.

Deel dit bericht