Babykamer.nl heeft goed nieuws voor aanstaande papa’s en mama’s!

De mooiste babykamers staan op babykamer.nl

De site en de showroom van www.babbabykamer.nlykamer.nl  laten een ruim assortiment sfeervolle babykamers zien. In de verschillende designs tref je de meest uiteenlopende stijlen aan. Van modern tot klassiek, van uitbundig en kleurrijk tot hartverwarmend romantisch. Er zijn drie duidelijke overeenkomsten: de kamers zijn allemaal functioneel, duurzaam en praktisch.

Het idee van Babykamer.nl kent z’n oorsprong in Houtindustrie Holland in Dedemsvaart. Na jarenlange ervaring in de meubelindustrie en al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van babykamers, ontstond het initiatief om complete babykamers  aan de consument aan te bieden. Het voordeel wat ontstaat door de rechtstreekse verkoop komt de consument ten goede. En nu, een prachtige webshop én een sfeervolle showroom verder, loopt de verkoop op rolletjes.

Uit voorraad leverbaar

Er is inmiddels een enorme vraag naar de fraaie babykamers. Babykamer.nl kan echter – dankzij de korte lijnen met Houtindustrie Holland – alle kamers direct uit voorraad leveren.

Nieuwsgierig?
Ben je op zoek naar een babykamer, die écht aan je verwachting voldoet, dan moet je beslist een kijkje nemen op Babykamer.nl, of anders even vrijblijvend langskomen in de showroom. Waar alle babykamers volledig ingericht te bewonderen zijn en de medewerkers je graag te woord staan.

Babykamer.nl
Pascalstraat 6
7701 SE Dedemsvaart
T: 0523 760070
W: www.babykamer.nl

Deel dit bericht