Babykleding met aaibare kwaliteit, zacht comfort

Pequenito.nl : voor de ‘allerkleinste’ baby’s

Handjes, teentjes, oortjes… Alles aan een pasgeboren baby is piepklein en kwetsbaar. Daar wil je alleen het zachtste, mooiste en beste voor. Helemaal als je kindje te vroeg geboren wordt. Daarom is er nu Pequenito.nl, de gloednieuwe Nederlandse webshop met hoogwaardige kwaliteit babykleding en accessoires voor de allerkleinsten. Hier vind je knuffelzacht speelgoed van Jellycat, rompertjes van Limobasics, de collectie van Global Affairs en – als enige in Nederland – kleding van het Spaanse baby-must have-merk Piu et Nau. Pequenito biedt het beste voor elke baby, van prematuur tot één jaar.

Exclusief
Het assortiment van Pequenito.nl is exclusief samengesteld voor de Nederlandse markt. Alles draait daarbij om functionaliteit, kwaliteit en comfort. De webshop is een van de weinige plekken in Nederland waar je de uiterst aaibare knuffels van Jellycat kunt kopen. Bij Pequenito ben je ook aan het juiste adres voor kleurrijke accessoires en speelgoed van Global Affairs, dat voornamelijk handgemaakt is. Limobasics maakt heerlijke outfits voor kleintjes van 0 tot 18 maanden, Piu et Nau biedt hoge kwaliteit babykleding die het leven van je kleintje nog fijner maakt. En alles koop je heel gemakkelijk online, want als nieuwe moeder heb je het tenslotte al druk genoeg.

 

Geboren!
Pequenito is Spaans voor ‘allerkleinste’. De drijvende kracht achter de shop zijn de zussen Ineke en Marijke Gerritsen. Ineke’s zoontje Tygo werd 11 weken te vroeg geboren, er volgde een spannende periode waarin Ineke ontdekte hoe belangrijk het is om het ook in ziekenhuis gezellig en comfortabel te maken voor haarzelf en haar zoontje. Ze deelde haar ervaringen met haar zus, die al enige tijd met het idee speelde een webshop met babykleding te openen. Zo werd Pequenito.nl geboren, aan het kraambed van twee zussen die andere pasbevallen vrouwen en pasgeboren baby’s het best, mooist en liefst mogelijke willen geven. De webshop is sinds najaar 2011 online en biedt babykleding en accessoires van hoge kwaliteit en met ultiem comfort.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Babykleding met aaibare kwaliteit, zacht comfort

  1. LienekeFromberg

    Voor ons eerste kleinkind (meisje) heb ik een hootie gekocht. Het materiaal is heerlijk zacht en de rits zit aan de achterkant ! Echt een geweldig idee !!!

Gesloten voor reacties