Babymassage is puur genieten van je baby!

babymassage

Puur genieten van je baby! Je kindje aanraken en voelen. Een rustmoment in de dag.
Een cursus babymassage is genieten, zowel voor jou als voor je baby!  Shantala babymassage is een bijzondere manier om je baby te leren kennen.  Zonder woorden leer je de taal van je baby te verstaan, lichaamstaal!  In de eerste negen maanden is dit de enige taal die je baby spreekt. Met de shantala babymassage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel jouw eigen zintuigen als die van je baby. Daardoor voel je intuïtief aan wat goed is voor je.
Massage betekent aanraking en liefkozing. De babyhuid heeft hieraan net zoveel behoefte als aan voeding. Door babymassage leert je baby zijn eigen lichaam kennen. Bepaalde lichaamsfuncties worden gestimuleerd, de spijsvertering wordt bevorderd, de eetlust verbeterd.  Daarnaast is het vooral een unieke kans om in aandacht met je baby bezig te zijn.
Gwen vertelt: “Mijn naam is Gwen Peters en ik heb MassagevoorMama opgericht. We geven de cursus Babymassage op locatie (Breda) en babymassage aan huis. Deze cursus bestaat uit 4 ochtenden van ongeveer 2 uur. Je leert dan je baby masseren volgens de shantala methode. Shantala babymassage is een vorm van communicatie zonder woorden. De taal van het lichaam, is in de eerste maanden van je baby, de enige taal die hij/zij spreekt. Je baby kan er zijn gevoelens mee uiten.
MassagevoorMama biedt jou en je kindje deze cursus aan in een positieve en relaxte sfeer! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid van babymassage aan huis. Bij jou thuis leer je dan de shantala babymassage technieken in 3 sessies van 1,5 uur. (kan ook eventueel met een groepje mama’s bij jou thuis)”
Voor meer informatie over de cursus babymassage, kijk op de website: www.massagevoormama.nl of stuur een mail: info@massagevoormama.nl

Deel dit bericht