Babyproducten getest!

Als je zwanger bent of net een kindje gekregen hebt, komt er ontzettend veel op je af! Je moet ontzettend veel regelen, de kinderkamer moet op orde zijn en je moet diverse producten kopen, zodat het kindje veilig, warm en comfortabel bij jullie kan komen wonen. Doordat er ontzettend veel keuze is, wordt het lastig kiezen! Via de website Wooki.nl kun je voor veel baby- en kindproducten terecht. Het is geen webshop, maar de website helpt je om een goede keuze te maken.wookibanner

Producttesten
Via Wooki kom je eenvoudig terecht bij het product wat het beste bij jou past. Dit gebeurt door middel van een eenvoudige test met vragen. Na het beantwoorden van deze vragen krijg je een persoonlijke uitslag te zien. Laten we eens een test doorlopen om te kijken hoe deze nieuwe manier van vergelijken precies in zijn werk gaat. Stel dat we een babyflesje of speentje willen gaan kopen. Via de homepage klikken we op Flesjes en Speentjes, waarna je op de test terecht komt. Per vraag krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld die je eenvoudig kunt beantwoorden door op de juiste knop te klikken. Zo krijg je vragen als merkvoorkeur, of je een brede of smalle speen zoek en of het speentje voorzien moet zijn van een anti-koliek systeem. Weet je bij een vraag niet wat het precies inhoudt dan kun je op het vraagteken klikken voor meer informatie.

Top 5 uitslag
Na het invullen van de test, kom je op de uitslagpagina terecht. Het mooie van Wooki is dat je geen gegevens in hoeft te vullen en dat alles volledig gratis is. De uitslag geeft keurig een top 5 weer van speentjes die het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt op de top 5 klikken voor meer informatie en om het product direct online te kopen. Naast flesjes bieden ze bijvoorbeeld ook een luier test aan, waarbij je de beste luiers kunt kopen, ook ideaal voor kleine baby’tjes. Zo zijn er bijvoorbeeld ruim 300 verschillende luiers, waardoor de keuze vaak erg lastig is. Wooki probeert het voor jou wat gemakkelijker te maken.

Zwangerschapstest en funtesten
Naast de producttesten staan er ook diverse funtesten op de website. Zo kun je een online zwangerschapstest doen om een indicatie te krijgen of we zwanger bent (uiteraard geen officiële zwangerschapstest), maar je kunt ook een leuke Disney test doen of een Sinterklaas of Kerstmis test. Er zijn volop mogelijkheden, dus het is zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen!

Deel dit bericht