Babyspulletjes met korting bij OTTO

Lachend kijken jullie samen naar de positieve test.

Hoera je bent zwanger. Blijdschap alom, dit is waar jullie zo naar hebben verlangd. Echter na de eerste vreugdekreten komen ook de twijfels. Hoe gaan jullie dit betalen? Zo’n klein mensje kost namelijk echt veel geld. Als je niet uitkijkt zijn jullie duizenden euro’s armer voordat jullie spruit is geboren. Maar dat is nergens voor nodig, met dreamstimeextrasmall_11569019een beetje slim shoppen kun je namelijk aardig wat geld besparen. Je hebt 9 maanden de tijd om je babyuitzet bij elkaar te verzamelen, tijd genoeg om mooie kortingen af te wachten. In de OTTO sale kun je zeker je slag slaan, maar het wordt nog mooier met een OTTO kortingscode. Zo’n actiecode geeft je namelijk de mogelijkheid om babyspulletjes van de nieuwste collectie met een mooi voordeeltje aan te schaffen.

Wat kost een baby?

Een babyuitzet kost zo rond de € 1500. De grootste uitgaven zijn de babykamer (gemiddeld zo’n € 370) en de kinderwagen (gemiddeld € 400). Andere kosten zijn kleding, verzorging, autostoel, kinderstoel, box, babyfoon en traphekjes. Als je op zo’n groot bedrag een paar procent korting kunt pakken, scheelt je dat een hoop geld. Misschien heb je zelfs wel het geluk om in de grote OTTO winter- of zomersale babyartikelen met 50% korting te scoren. Ook geeft OTTO met grote regelmaat een kortingscode uit voor een productgroep. Een 15% actiecode voor alle fashion is voor jou de kans om je babygarderobe te shoppen.

Een andere grote uitgave zijn luiers. Voordat je kindje zindelijk is heb je zo’n 1000 tot 1500 euro uitgegeven aan luiers. Ook hier geldt, ga op zoek naar korting. Tussen de grote luieraanbieders online heerst een felle concurrentiestrijd waar jij als jonge moeder je voordeel mee kunt doen. Als je het een beetje slim aanpakt, hoef je nooit de volle mep te betalen. Korting van 40% op een pak luiers is eerder regel dan uitzondering.

Nog meer babykosten

Naast al deze eenmalige kosten worden ook je maandelijkse lasten hoger terwijl in de meeste gevallen het inkomen lager wordt, omdat één van jullie tweeën minder uren gaat werken.

  • Hoger water- en energieverbruik
  • Kosten kinderopvang
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor je kleintje
  • Hoger boodschappenbudget

Als er een kleine op komst is, is het zeker aan te raden om een budget te maken om jullie nieuwe financiële situatie goed in kaart te brengen. Je zult je maandelijkse uitgaven moeten aanpassen om niet elke maand met roodstand te maken te krijgen. Willen jullie een beetje de levensstijl blijven aanhouden die jullie hadden voordat jullie kindje er was, dan zul je actief op zoek moeten gaan naar korting. Fijn dat er dan een winkel is als OTTO waar je altijd kunt rekenen op sale en kortingscodes.

Deel dit bericht