Betaalbare lingerie voor zwangere & voedende dames

Nieuw in Nederland: You! Lingerie

You! Lingerie is betaalbare, luxe lingerie voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Het merk wil vooral laten zien dat functionaliteit niet saai hoeft te zijn. Ook (aanstaande) mama’s dragen ten slotte graag mooie lingerie. You! is nieuw in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij RondomEva.nl.

Sexy, betaalbaar én functioneel
Speels, vrouwelijk, sexy én functioneel: het kan allemaal en dat laat You! Lingerie zien. Maar waar andere dure merken dit ook bieden, onderscheidt You! zich duidelijk qua prijs. Eindelijk een mooi lingeriemerk voor de (aanstaande) moeder dat ook nog eens betaalbaar is. De bh’s van You! zijn geschikt voor tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode en hebben een zachte, katoenen voering die zeer comfortabel draagt. Er zijn talloze modellen in onder andere paars, azuurblauw, zwart en met panterprint. Eén ding hebben ze gemeen: de speelse felroze accenten die in de hele You! collectie terug te vinden zijn. En last but not least: er zijn ook bijpassende slips, shorts en strings verkrijgbaar.

 

Lingerie, badmode & nachtkleding
Na een carrière bij een typisch mannenbedrijf maakte Eva den Doelder de switch naar haar eigen, supervrouwelijke bedrijf Rondom Eva, een webshop gespecialiseerd in lingerie voor zwangere en voedende vrouwen. Heel toepasselijk opende ze haar virtuele deuren op 1 oktober 2011 tijdens de Wereld Borstvoedingsweek. De webshop is overzichtelijk ingedeeld in drie categorieën – lingerie, badmode en nachtkleding – en biedt een keur aan merken aan zoals Cache Coeur, Cake Lingerie, Mama Fashion en nu ook You! Lingerie. Merken waarmee iedere (aanstaande) mama zich op en top vrouw kan blijven voelen!

Share this post

One Reply to “Betaalbare lingerie voor zwangere & voedende dames”

  1. Grote cupmaten? schreef:

    En weer een nieuw merk wat niet verder gaat dan cup F…. en weer een domper..

Gesloten voor reacties

scroll to top