Bezoekers Negenmaandenbeurs welkom geheten door hulpfeeën

Leukste en grootste evenement over zwangerschap en baby’s dit jaar geopend door Xander de Buisonjé.

De eerste bezoekers zullen een speciaal welkom geheten worden door vijf bijzondere feeën.

Soe Soe de Fopspenenfee, MiMi de Eetfee, PiPi de WC-fee, Tootsie de Tandenpoetsfee en Suzie de Slaapfee zijn karakters uit de boekenreeks die Vivienne van Eijkelenborg heeft ontwikkeld. Dit heeft zij gedaan in samenwerking met medische experts waaronder een kindertandarts, kinderarts en een eetconsulent. Doel van de boeken is ondersteuning bieden aan ouders in het groeiproces van een kind. Zoals stoppen met de fopspeen, zindelijk worden, leren lusten, mondverzorging en goed leren in- en door te slapen.

Tijdens de Negenmaandenbeurs zal het jongste zusje; Suzie de Slaapfee haar intrede doen. In “Het Gaap en Slaap Boek”, het aller-vermoeiendste leren slapen boek.

In hun eerste levensjaren maken kinderen grote stappen in hun ontwikkeling. Zo leren ze niet alleen staan, eten en drinken, maar ook alleen slapen. Bij de één gaat dit vanzelf goed, bij de ander is dit een dagelijks terugkerende strijd. In het nieuwste boek van Vivienne van Eijkelenborg zorgen de vrolijke avonturen van Kaat en Ko en de spelletjes van Suzie de Slaapfee ervoor dat het bedritueel elke avond weer een gezellige gebeurtenis is. Professor dr. Robert Didden en dr. Marcel Smits, gerenommeerde specialisten op het gebied van slaapstoornissen, geven in het boek professioneel advies.

Deel dit bericht