Bij babyBakery de juiste ingrediënten voor de perfecte babylook!

romperbabybakerybabybakeryBabyBakery is geen misbaksel

Na de lancering van het merk BabyBakery, die plaats vond op de beurs ‘Kleine Fabriek’ (10 & 11 januari j.l.) in Amsterdam, is nu ook de webshop van dit baby- en peutermerk geopend. BabyBakery maakt collecties speciaal voor kinderen met een lengte tot 1 meter en onderscheidt zich naast het gebruik van hippe kleuren, dessins en prints, ook door de innovatieve materialen en de unieke pasvorm van de kleertjes.

Barry vertelt: “Dit nieuwe, trendy merk combineert superzachte stoffen met een krachtige look. BabyBakery begrijpt dat er ouders zijn die niet van suikerzoet babyroze of babyblauw houden, maar juist zoeken naar een stijl die bij hen past. Ook wordt er vaak gezocht naar een geschikt kraamcadeau en treft men veelal dezelfde dingen aan. Kleertjes van de BabyBakery zijn het perfecte cadeau voor hippe ouders. Elk artikel is verpakt in een knaloranje gebaksdoos, wat het nog leuker maakt om te geven!

BabyBakery is anders. Waar vaak stugge of weinig comfortabele materialen worden gebruikt werkt BabyBakery uitsluitend met superzachte elastische stoffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor baby’s. De pasvorm van de rompers is uniek, er is extra ruimte gecreëerd bij de billetjes en beenopeningen, zodat de luier altijd perfect past en veel bewegingsvrijheid geeft.  De collectie bestaat uit rompers, T-shirts en sweaters in 4 lijnen: 2 unisex lijnen en 2 lijnen speciaal voor jongens en meisjes met te gekke prints in de maten 50-56 t/m 100.

Spring/Summer 2010 collectie

Deze collectie bestaat uit 3 verschillende thema’s, te weten Gettoblaster, Wheels of Steel en Plug it in, die elk een ‘old skool‘ uitstraling hebben. De gebruikte kleuren zijn khaki/bruin, felblauw, felroze, frisgroen en grijsmelange met rood contrast. Denim is het 4e thema. De zachte, gebreide stof is niet van echt denim te onderscheiden en is speciaal ontwikkeld voor BabyBakery. BabyBakery een Nederlands merk en ontstaan in 2007. Brigitte Brunings heeft het concept bedacht en heeft de gehele collectie ontworpen. Het merk richt zich op kinderen tot 1 meter lang. De productie vindt plaats in Turkije. De fabriek waar de kleding geproduceerd wordt is speciaal ingericht voor baby- en kinderkleding. BabyBakery verkoopt via detaillisten en de eigen webshop: www.BabyBakery.eu

Deel dit bericht