Bij Puur Speelgoed : Raw Gaia – de bescherming van een oer-moeder!

rawgaiababylijnRaw Gaia: de bescherming van een oer-moeder!
Jane vertelt; “Uit de schoot van moeder aarde komen de pure huidverzorgende producten van Raw Gaia. Biologisch geproduceerd en bestaand uit pure, onbewerkte plantaardige ingrediënten, verzorgen zij het huidje van uw baby op de meest zachte wijze. Het assortiment omvat een vochtinbrengende babycrème, een verkoelende en genezende babyspray en een baby-massageolie.

De babycrème (For Her Babies Living Cream) is zeer geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen met een gevoelige huid en ondersteunt de genezing van eczeem en psoriasis. De crème bevat St-Janskruid, calendula ensmeerwortelolie in een basis van cacaoboter, zonnebloem- en abrikozenpitolie. Ook de bloemenspray (For Her Babies Floral Water Spray) ondersteunt het genezingsproces van de zeer gevoelige huid. De combinatie van Kamille, Lavendel en Damascener Roos werkt bovendien kalmerend en zorgt voor een ontspannen nachtrust. De massageolie (For Her Babies Massage Oil) heeft een verzachtende en kalmerende werking door het gebruik van oliën uit abrikoos, kamille, calendula en linde. De heerlijk geurende olie werkt rustgevend, waardoor uw baby zich heerlijk zal ontspannen.

Raw Gaia maakt zoveel mogelijk gebruik van levende ingrediënten: koudgeperste oliën, kruidenoliën die door zonlicht aan bloemen en planten onttrokken zijn (gemacereerd) en koudgeperste cacaoboter. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van biologisch geproduceerde bloemenwaters, een bijproduct van de productie van etherische oliën. Alle producten worden vervolgens met de hand samengesteld en bij een lage temperatuur verwerkt, zonder toevoeging van chemische middelen. Door uitsluitend deze pure ingrediënten te gebruiken gaat niets van de organische antioxidanten, vitamines, mineralen en essentiële vetzuren verloren en hebben de producten een sterk helende, voedende, vochtinbrengende en verzachtende werking. Ze zijn daarom bovendien bijzonder geschikt voor een gevoelige huid en voor de behandeling van eczeem- en psoriasisklachten.

Raw Gaia-producten worden gemaakt met biologische ingrediënten en zijn gecertificeerd veganistisch (The Vegan Society), vrij van chemicaliën en niet getest op dieren (BUAV). Grondstoffen zijn zoveel mogelijk via het fairtrade principe verkregen. Bovendien ondersteunt Raw Gaia Tibetaanse vluchtelingen door glazen kralen die zij produceren via hun website te verkopen. Een bijzonder bedrijf dus met hele bijzondere producten!

De Raw Gaia babyproducten zijn te verkrijgen bij Puur Speel Goed, waar u bovendien ook heerlijke Raw Gaia-producten vindt om vaders en moeders mee te verwennen!”

Deel dit bericht