Biologisch bij Green Jump

Ben je op zoek naagreenjumpr  leuke en 100% veilige producten? Green Jump heeft alles voor jouw baby of kind in één winkel waardoor je zekerheid hebt over de kwaliteit van de producten en tijd bespaart .
Goran en Manon maken zich al jaren druk over schadelijke stoffen die in baby- en kinderproducten zitten en kiezen daarom zelf zoveel mogelijk voor biologische producten. Ze houden daarnaast ook van mooie en leuke dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen.
Ze hebben een dochtertje Lana, geboren in 2005 en aangezien ze dus zelf ondervinden hoe lastig het kan zijn om voor je baby of kind leuke, gezonde producten te vinden is het idee ontstaan om Green Jump te starten. In de webwinkel vind je alles voor baby’s en kinderen, natuurlijk de allerleukste producten en nog biologisch ook!
Goran en Manon willen het met Green Jump voor ouders makkelijker maken om al die verantwoorde, gezonde en natuurlijk ook leuke baby- en kinderspulletjes te vinden. Ze willen het biologische aanbod voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken, zodat iedereen de kans krijgt een groen sprongetje te maken voor en met zijn kinderen. Daarom vinden ze  het belangrijk dat de producten betaalbaar zijn.
Is alles biologisch bij Green Jump?
Biologisch betekent dat de materialen en het productieproces van een product zijn goedgekeurd door een instantie die de bevoegdheid heeft om het keurmerk ‘biologisch’ toe te kennen. Dit keurmerk bestaat niet voor alle materialen en producten. Er bestaat geen biologisch hout of biologische kunststof bijvoorbeeld.
Wanneer er geen biologische variant bestaat, dan kiezen ze voor het, naar hun mening, beste alternatief. Denk hierbij aan plastic wat PVC-, BPA- en weekmakervrij is en speelgoed wat gemaakt is van duurzaam hout en geverfd is met veilige, niet giftige verfsoorten.

meer informatie kun je vinden op de website www.greenjump.nl

Deel dit bericht