Biologische babykleding

Bio OrganicsBabykleding gemaakt van biologisch katoen
en andere eko-vriendelijke produkten voor babies en moeders.
Best Baby Organics is een Amerikaans-Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in gezonde produkten voor babies en moeders, zoals babykleding en speelgoed gemaakt van biologisch katoen en andere eko-vriendelijke produkten.

Best Baby Organics is weliswaar gevestigd in Miami (VS), maar verzend produkten naar trouwe klanten over de gehele wereld, inclusief Nederland. De lage dollarkoers maakt de produkten zeer aantrekkelijk in prijs.
Michiel en Diana, afkomstig uit Nederland en Ecuador, zijn de oprichters van Best Baby Organics.
Na de geboorte van hun eerste kind in 2006 kwamen ze er snel achter dat er weinig babyprodukten op de markt waren die passen bij een milieubewuste levensstijl. In 2007 hebben ze Best Baby Organics opgericht. Momenteel is het een van de snelst groeiende bedrijven in “groene” produkten voor babies en moeders in Amerika.
De teelt van biologisch katoen is veel beter voor het milieu en gaat vaak samen met de principes van fair trade (eerlijke handel). Doordat er geen giftige stoffen worden gebruikt in biologische katoen is deze superzacht en veel beter voor baby’s kwetsbare huidje. Redenen genoeg om te kiezen voor biologisch katoen!
Best Baby Organics schrijft over interessante babyprodukten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eko-vriendelijke produkten voor babies en moeders op hun blog: www.gezondebaby.blogspot.com.
Vind schattige, praktische en eko-vriendelijke produkten voor baby en moeder op www.bestbabyorganics.com

Meer informatie:
op de website van best baby organics
op het blog van gezonde baby

Deel dit bericht