Bloom: voor baby’s met stijl

bloombedjebloombedje2Nieuw van Bloom: Alma Urban design wieg

Als aanvulling op de lijn van modern design baby – en kinderartikelen introduceert Bloom nu haar eerste bedje; Alma.
Alma urban design wieg is een strak design, vouwbaar bedje van massief hout met roestvrijstalen details.
Alma is door de nederlandse vakjury genomineerd als best baby & infant product 2010. Op de vakbeurs in Keulen won Alma de Innovation Award.

De afmeting (90x45cm) maakt Alma echt bijzonder; net iets groter dan een traditionele wieg. Zo kunnen baby’s langer genieten van de geborgenheid van een wieg. Het matras is in twee hoogtes verstelbaar waardoor het eigenlijk een wieg en ledikant in één is. Alma is te gebruiken voor kinderen van 0 – ca. 24 maanden. door het makkelijke vouwsysteem is Alma eenvoudig op te bergen. Alma is uniek door zijn minimalistische uitstraling en zijn gemak en mobiliteit.  Het is de perfecte keuze voor ouders die hun kinderkamer of huis graag een eigentijdse stijl mee willen geven

  • duurzaam, stevig
  • massief hout met roestvrij staal
  • in twee hoogtes verstelbare bedbodem
  • uniek, compact vouwsysteem voor
  • makkelijk opbergen
  • biologische matrassen en beddengoed
  • installatie zonder gereedschap
  • 4 wielen met blokkeersysteem

Verkrijgbaarheid
De Bloom collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde babyspeciaalzaken in de gehele Benelux. een volledige lijst van Bloom dealers is te vinden op www.bloombaby.com.
Over bloom®
Vier vaders uit Australië, Nieuw Zeeland, Mexico en de Verenigde Staten zijn samen het internationale merk Bloom gestart. Samen met Europese (o.a. Nederlandse) designers hebben zij een lijn van producten ontworpen die past bij de stijl
van moderne ouders. Bloom is bekend van de prijswinnende fresco stoel (met ligstand), coco babyloungers en nano vouwstoel. Bloom’s wereldwijde team integreert het beste in esthetisch en functioneel design met precisie ontwerp, innovatie en kwaliteit. alle bloom producten voldoen aan de meest recente veiligheids- en kwaliteitseisen.
Bloom. voor baby’s met stijl®

Deel dit bericht