Buggup: een nieuw ophangsysteem voor buggy’s en kinderwagens

Ontbuggupdek nu de Buggup. Een fraai vormgegeven beugel ontworpen op de exacte maten van bijna iedere buggy of kinderwagen.  Zo maakt dit innovatieve ophangsysteem het mogelijk de kleinste ruimte maximaal te benutten. Kortom, Buggup geeft je de ruimte.
Veel ouders merken dat met de komst van een eerste kind zich het probleem van ruimtegebrek aandient. Want waar laat je die met zorg uitgezochte kinderwagen als de baby er niet in ligt? Dat ondervond ook Frank van den Beemt, die met vrouw en kinderen op twee hoog woont in Amsterdam. Frank zegt hierover: ‘ Het was geen doen om iedere keer twee trappen op en af te moeten om eerst de baby en dan de buggy naar boven te brengen. Met in mijn achterhoofd het besef dat ik niet de enige zou zijn met dit probleem, ben ik  wat ontwerpschetsen gaan maken. Zo is de Buggup ontstaan.’

De Buggup is van hoogwaardige kwaliteit staal met een poedercoating en is 3 mm dik. Dit resulteert in een zeer sterk en krasvast product. Met een keuze uit verschillende kleuren en twee modellen is de Buggup aan te passen aan ieders (interieur)wens. Het grote model (10x25x20 cm) is geschikt voor kinderwagens. Het kleine model (15x11x20 cm) is geschikt voor buggy’s. Beide beugels kunnen maximaal 15 kg dragen.

Frank richt zich met de Buggup op de luxere kinderwinkels, cadeauwinkels en woonwarenhuizen met een baby- of kinderafdeling. Maar de beugels hebben een veel gevarieerder gebruiksdoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderdagverblijven of de horeca.

meer informatie kun je vinden op www.buggup.nl

Deel dit bericht