Buurman en Buurman bedenken weer briljante oplossingen

Beste vrienden en enthousiaste doe-het-zelvers Buurman en Buurman klussen er al jaren samen op los. Al vinden de heren zichzelf hele bekwame klussers, er gaat toch vaak van alles mis.

Desondanks blijven ze grootse plannen maken. In de nieuwe jeugdfilm Buurman en Buurman hebben een nieuw huis bedenken ze weer allerlei, naar hun idee, briljante oplossingen voor alledaagse problemen. Onderdeel is onder meer de bouw van een bijenkorf in de tuin en het ombouwen van een fitnessapparaat tot een draaimolen. Als dat maar goed gaat..

Buurman en Buurman hebben een nieuw huis bestaat uit zeven nieuwe opeenvolgende afleveringen: Bezige bijen, Grasmaaier met zonnepaneel, De mol met betonnen vloer, De draaimolen, Het hek, De schoorsteen en De verstopte gootsteen.

Aansluitend wordt op Eerste Kerstdag de film Buurman en Buurman – al 40 jaar de beste vrienden herhaald en start op maandag 7 januari een nieuw seizoen met zes afleveringen.

De VPRO zendt de van oorsprong Tsjechische animatieserie Buurman en Buurman al sinds 1984 uit. Het is nog steeds een van de meest populaire programma’s op Zapp. Een groot deel van dit succes is te danken aan de Nederlandse versie die bedacht en ingesproken wordt door Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Uitzending: vrijdag 21 december om 15.30 uur op NPO ZAPP
Buurman en Buurman hebben een nieuw huis

Uitzending: dinsdag 25 december om 07.10 uur op NPO ZAPPBuurman en Buurman – al 40 jaar beste vrienden (herhaling)

Uitzending: vanaf maandag 7 januari, 07.55 uur op NPO ZAPP nieuw seizoen Buurman en Buurman

Bron: VPRO

Deel dit bericht