Cake Lingerie Nu op de Nederlandse Markt voor aankomende en jonge moeders

Nederlandse vrouwen zullen zich vertroeteld weten; Cake Lingerie is een “must” voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

cakelingerieCake Lingerie is een Australisch designer merk, gespecialiseerd in het creëren van luxe zwangerschapslingerie, voedings BH’s en nachtkleding. Geïnspireerd door “vintage old school glamour” wordt Cake Lingerie ontworpen voor tijdloos draagcomfort met een vrouwelijke en elegante touch.

Cake Lingerie is ontstaan in 2008. De ervaringen van oprichtster Tracey Montford vormden de inspiratiebron; dat was in 2005, Tracey was zwanger, ging op zoek naar mooie lingerie. maar het enige wat ze kon vinden waren saaie en onflatteuze BH’s die niets deden voor haar gevoel van eigenwaarde tijdens de zwangerschap.

De Cake collectie is exclusief ontworpen “by mothers for mothers” en niet alleen om dagelijks gedragen te worden, maar ook bij bijzondere momenten. Cake Lingerie heeft een perfecte pasvorm, geeft optimale ondersteuning en heeft een groot maatbereik zowel in omvang als in cupmaten. Het draagcomfort is geweldig zonder de elegantie uit het oog te verliezen.

De produkten van Cake Lingerie worden met grote zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van geteste en gecertificeerde stoffen en accessoires. Verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Naadloze katoen en makkelijk te gebruiken voedingsclips maken de lingerie zeer comfortabel. Met Cake Lingerie zie je er dan ook altijd goed uit.

Dankzij veel aandacht voor details voelt iedere vrouw zich speciaal in deze prachtige collectie. Cake Lingerie ligt al in vele lingerie speciaalzaken en zwangerschapswinkels over de gehele wereld. Cake heeft mode en vernieuwing een definitieve plaats in haar ontwerpen gegeven om wereldwijd nieuwe generaties zwangere vrouwen die borstvoeding willen geven zelfvertrouwen en comfort te brengen.

Cake Lingerie is nu o.a. te koop bij www.lingerievoortwee.nl en www.cakelingerie.com

Deel dit bericht