Chouchous de hippe webshop voor Bio baby’s


babybio rompertjes Sinds maart 2008 heeft babybio.nl haar virtuele deuren geopend. Vrolijk, hip & bio is het motto van deze webwinkel. Draagdoeken nemen een grote plaats in bij Chouchous. Van rekbare doeken en slings tot verschillende merken geweven doeken. Want wat is het fijn om je kindje bij je te dragen! Het Franse merk Néobulle is ‘hot’ in Nederland. En terecht! Deze geweven draagdoeken in hippe en vrolijke kleuren zijn van zeer goede kwaliteit en staan daardoor garant voor jarenlang draagplezier. Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Bij Chouchous vind je hippe en vrolijke rompers, slaapzakjes, slofjes en badcapes van biologisch katoen en fairtrade geproduceerd. Geen zin in ‘jongens blauw’ of ‘meisjes roze’? Grote kans dat je bij Chouchous zult vinden wat je zoekt.
Over Chouchous
De eigenaresse, Esther, is een Nederlandse mama die met veel plezier haar bedrijf runt vanaf de Franse westkust. Frankrijk is een ‘draagland’ en deze WAHM (Working At Home Mom) hoopt dat ook in Nederland steeds meer ouders de voordelen van de draagdoek zullen ontdekken. Wat heeft Chouchous te bieden?
• Originele kwaliteitsproducten. Chouchous is altijd op zoek naar nieuwe, hippe en verantwoorde producten.
• Een klantenservice die altijd klaar staat voor de klant zowel telefonisch als via de mail.
• Interessante aanbiedingen.
Het doel van Chouchous
De toekomst van onze kinderen ligt in onze handen. Daarom kiest Chouchous, waar mogelijk, voor fairtrade producten en biologisch katoen.

Meer informatie:
de website van Babybio

Deel dit bericht