De leukste kraamcadeau ideeën

Eindelijk is het zo ver! Het kleine wondertje is geboren. Een prachtig moment, die je niet snel zal vergeten en voor altijd wilt koesteren. Maar wat geef je nu cadeau? Kaya Sieraden heeft hier een prachtige collectie voor gemaakt, zodat je verzekerd bent van een super persoonlijk en origineel cadeau, waar je ook elke kersverse ouder mee blij maakt.

Gepersonaliseerd sieraad

Wat is leuker dan een kraamcadeau met naam? Door het sieraad te personaliseren met haar prachtige naam is het niet alleen mooi om te dragen, maar ook leuk om het later voor altijd te kunnen koesteren. Van prachtige baby armbandjes tot aan een sprankelende ketting. Een cadeautje, die het bij iedereen goed doet. Laat zo haar naam of geboortedatum graveren om hem extra speciaal te maken. Door jou gepersonaliseerd, is met liefde door Kaya Sieraden gegraveerd.

Geboortesteen sieraad

Geboortesteen sieraden zijn helemaal hip en hebben een hele mooie betekenis. Zo staat elke maand weer voor iets anders. Zo heeft Maart de kleur aquamarijn en staat voor gezondheid en Juni voor de kleur parelmoer, die staat voor wijsheid. Een prachtig cadeau om die ene speciale dag voor altijd te kunnen herinneren op een hele mooie manier.

Stel zelf haar sieraad samen

Kaya Sieraden heeft een hele uitgebreide collectie aan sieraden voor dit speciale moment. Kan je niet kiezen en vind je meerdere dingen leuk? Stel dan zelf je eigen sieraad samen. Zo is er keuze uit talloze bedeltjes tot aan prachtige graveerbedels. Zo weet je zeker dat je verzekerd bent van een uniek sieraad met een speciale betekenis, die je zo voor altijd kan koesteren. Ook heel leuk als babyshower cadeau!

Bijpassende mama sieraden

Zoek je ook nog een cadeau voor mama? Dan is een bijpassend sieraad een superleuke cadeautip. Zo is ze samen met haar kleine wondertje voor altijd verbonden met een prachtig sieraad. Wat zullen ze toch samen stralen! Niks is namelijk zo sterk, als de band tussen moeder en haar kindje toch? Hoe mooi is het dan om die liefde te laten vereeuwigen. Van dezelfde armbandjes tot aan twee bijpassende kettinkjes.

Giving back project Gambia

Niet alleen wil Kaya Sieraden iedereen blij maken met mooie sieraden, maar vinden ze het ook heel belangrijk om nog wat goeds te doen. Zo doneert Kaya Sieraden bij elk verkocht sieraad een gedeelte aan Gambia met het giving back project. Zo hebben ze al 10.000 euro gedoneerd, waardoor er al 20 kindjes naar school toe kunnen. In de toekomst hopen ze natuurlijk dat dit er veel meer worden!

 

Door Tanja Tanja Rakhou van Kayasieraden.nl
De sieraden webshop voor baby’s, kinderen en mama’s

Deel dit bericht