De Lodger® Shelter groeit mee met verschillende ontwikkelingsfases van je baby!

lodgerDe succesvolle Shelter van Lodger® krijgt er een nieuwe functie bij als heupdrager. Het dragen van je kind in de Shelter wordt hiermee verlengd met maar liefst 1 jaar. Tot op heden kon je de Shelter meteen na de geboorte gebruiken als horizontale babydrager tot 5 maanden, én te gebruiken als inwikkeldeken voor het autostoeltje tot 1 jaar. Door deze extra gebruiksmogelijkheid heb je nog langer plezier van de Shelter en voldoet Lodger® eens te meer aan de vraag van de consument.

Designer Angélique van Oostveen is enthousiast over deze innovatie: “Je verlengt hiermee de gebruiksduur van de Shelter als drager naar 18 maanden; hij groeit als het ware mee met verschillende ontwikkelingsfases van je baby. Natuurlijk blijft de functionaliteit van de Shelter staan: meteen na de geboorte gebruiken als horizontale babydrager, én in een handomdraai te gebruiken als inwikkeldeken voor het autostoeltje, zonder dat je je baby hierbij wakker hoeft te maken. Op deze manier krijg je als consument drie afzonderlijke producten voor de prijs van één!”

Nieuwe basiscollectie

Lodger® lanceert tegelijkertijd een nieuwe fluweelzachte basis-collectie. Deze is uitgevoerd in een duurzame kwaliteit Rib-fleece met een aangename voering van Micro-fleece. Deze prachtige dessins zijn leverbaar in gemêleerde kleuren: Dark Grey, Light Grey, Powder en Passion. Neutrale unisex kleuren die moeiteloos matchen met diverse autostoeltjes.

Veiligheid en gemak

Lodger® sluit geen compromissen op het gebied van kwaliteit en veiligheid van haar producten, de Shelter voldoet dan ook aan de Europese EN:13209-2:2005 norm voor babydragers.

De Basic Shelter is verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaken voor €59,90.

Over Lodger®

Lodger® maakt het leven “Easygoing”. Lodger® producten worden onder andere ontworpen en ontwikkeld met het doel om jonge ouders mobiliteit en flexibiliteit te bieden voor thuis én onderweg en daarbij optimaal comfort en veiligheid voor het kind niet uit het oog te verliezen. Vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit polyester gebreide fleece met een goede luchtdoorlaatbaarheid én het fijnste katoen.

Stuk voor stuk eigenzinnige opvallende designs met oog voor originele details. De vriendelijke en handige gebruikswijze zorgt voor het inpakken-en-wegwezen effect. Snel en veilig op stap in een paar handelingen, terwijl je baby zich altijd geborgen voelt.

Lodger® levert deze unieke babyproducten, die in verschillende materialen te verkrijgen zijn, aan 15 landen, zowel binnen als buiten Europa.

Meer informatie kun je vinden op de website www.lodger.com

Deel dit bericht