De mooiste babykamer met muurstickers

Als er een kindje op komst is dan is één van de leukste karweitjes het inrichten van de babykamer.

Hoewel de kleine uk er in zijn eerste levensmaanden zelf nog niet veel van zal zien is het natuurlijk wel leuk om de kamer leuk in te richten. Veel ouders kiezen een inrichting die voor langere tijd gehandhaafd kan blijven, ook als de baby opgroeit van peuter naar kleuter. Je kunt kiezen voor verschillende stijlen als het gaat om de inrichting van de 2babykamer. Je kunt een thema kiezen, Walt Disney heeft bijvoorbeeld verschillende figuren die uitstekend geschikt zijn als muursticker voor de babykamer. Winnie de Poeh ligt misschien wel heel erg voor de hand. Je kunt ook kiezen voor een ander Disneyfiguur als hoofdthema. Dit kun je dan aanvullen met abstracte figuren zoals ballen, sterren of wolken.

Muurstickers voor de babykamer

Met muurstickers kun je de babykamer op een simpele manier een leuk thema geven. Schilder eerst de muren in een neutrale kleur. Dit kan wit zijn, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een zachte pasteltint. Kies vervolgens een thema voor de babykamer en meet de afmetingen goed uit van de muurstickers. Kies ze niet te groot maar ook zeker niet te klein want dan vallen ze nauwelijks op. Je kunt, als de naam voor jullie kindje al bekend is, ook één of meerdere muurstickers laten maken met de naam. Als je de naam geheim wilt houden tot na de geboorte plak je deze natuurlijk pas op de muren nadat de kleine geboren is. Houd hier dan wel ruimte voor open.

Eenvoudig de babykamer versieren met muurstickers

Muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en indien nodig ook simpel weer te verwijderen. Daarom is het versieren van de babykamer met muurstickers ook zo leuk. Als je kindje wat groter wordt en andere interesses krijgt dan kun je de muurstickers eenvoudig verwijderen en vervangen door nieuwe. Of als er na enkele jaren een tweede kindje wordt geboren en grote zus of grote broer verhuist naar een andere slaapkamer, dan kun je de babykamer voor jullie tweede kindje gemakkelijk aanpassen met 1een ander thema. Had jullie oudste naamstickers op de muren dan kun je deze eventueel verhuizen naar zijn of haar nieuwe kamer en voor het nieuwe kindje nieuwe naamstickers laten maken.

Doe inspiratie op voor het inrichten van de babykamer

Je kunt bij Muurstickerstunter volop inspiratie opdoen voor het inrichten van de babykamer. Bekijk het ruime aanbod aan kant-en-klare muurstickers of maak je eigen ontwerp. Jullie kindje krijgt gegarandeerd de meest unieke babykamer in jullie vriendenkring.

Share this post

scroll to top