De mooiste sieraden voor elke gelegenheid

Een bruiloft blijft elke keer weer opnieuw een bijzonder moment, wat je voor altijd bij zal blijven. Of je nu zelf gaat trouwen en of je nu een bruidsmeisje bent, het is altijd belangrijk om te kunnen stralen op deze dag met een mooie jurk en sieraden.
Kaya Sieraden maakt prachtige sieraden voor speciale momenten, die je voor altijd kan koesteren.

Als bruidsmeisje wil je er natuurlijk ook heel mooi uit zien. Je wilt immers net zo erg stralen als de bruid zelf, toch? Daarvoor heeft Kaya Sieraden prachtige armbandjes en kettinkjes, die je outfit helemaal af zullen maken. Zo heb je een prachtig aandenken aan deze bijzondere dag, die voor jaren mooi blijft.

Ook is het superleuk om samen met de bruid hetzelfde armbandje te kunnen dragen. Zo zijn jullie op deze dag echt met elkaar verbonden. Het is bij Kaya Sieraden ook mogelijk om een sieraad te laten graveren met een mooie naam, tekst of datum. Zo is jullie sieraad extra speciaal en wat zullen jullie hiermee stralen op de grote dag!

Naast armbandjes met gravering heeft Kaya Sieraden ook nog talloze andere sieraden met een prachtige betekenis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een infinity armband, die de mooie betekenis heeft dat je voor altijd verbonden bent. Mooier kan bijna niet toch?

Maar natuurlijk kan je ook gebruik maken van prachtige geboortestenen in je sieraad. Zo heeft elke maand een eigen kleur en betekenis. Zo heb je Juni, die staat voor wijsheid en geluk met de kleur parelmoer en December staat bijvoorbeeld weer voor kracht en gezondheid met de kleur turkoois.

Naast dat Kaya Sieraden de lieve kindjes in Nederland wil laten stralen met prachtige juweeltjes vinden ze het ook belangrijk dat ze hiermee ook kindjes in Gambia blij kunnen maken. Daarom doneert Kaya Sieraden bij elk verkocht sieraad een gedeelte aan Gambia, waardoor al 20 kindjes naar school kunnen. Natuurlijk hopen ze dat dit er in de toekomst veel meer zullen worden.

 

Door Tanja Tanja Rakhou van Kayasieraden.nl
De sieraden webshop voor baby’s, kinderen en mama’s

 

Deel dit bericht