De nieuwe kledingcollectie van lief! voor de zomer van 2010

productsliefDe nieuwe kledingcollectie van lief! voor de zomer van 2010 bestaat voor de jongetjes uit stoere hemdjes, shirtjes en vestjes, die gecombineerd kunnen worden met lange of korte broekjes. Naast bijpassende sokjes, hoedjes en petjes zijn er natuurlijk ook leuke zwemshorts voor als het echt lekker warm wordt! Er zijn twee thema’s, thema bliep! gaat over een robotje dat terug te zien is als artwork en patroon in de kleding in de kleuren rood, turquoise en donkerblauw. Het tweede thema bamboe! heeft kleuren als mandarijnrood, donkerblauw, wit en grijs en daar is een lieve pandabeer als artwork gebruikt.

In de meisjescollectie zijn veel jurkjes met bijpassende leggings en vestjes te vinden naast de broekjes, die leuk gecombineerd kunnen worden met hemdjes en shirtjes. Daarnaast zijn er zwembroekjes en badpakjes en veel bij de rest van de collectie passende haaraccessoires zoals speldjes, haarelastiekjes en haarbandjes. Het eerste thema van de meisjes heet oriental bird, waar frisse vogeltjes in te zien zijn en heeft als kleuren fuchsia, turquoise, wit en zeeblauw. Oriental blossom, het tweede thema, heeft veel bloemmotiefjes in de kleuren fuchsia, rood, oranje en wit.

van lieve knuffel tot wagenspanner
Ook de lifestyle collectie van de zomer van 2010 is heel vrolijk en fris. Naast lieve knuffels, rammelaars en wagenspanners voor de kleintjes, zijn er voor de grotere kindjes leuke puzzels en memory-spellen. Ook kunnen kindjes heerlijk spelen in de speeltentjes die handig opgehangen kunnen worden en zijn er leuke poefs voor de kinderkamer.

lief! algemene informatie

lief! is een totaalconcept met zowel eigentijdse kleding als lifestyle-artikelen voor baby’s en peuters. De collectie bestaat voor ongeveer de helft uit kleding, van rompertjes en shirtjes tot slofjes en jasjes. De andere helft wordt bepaald door meubels en accessoires voor de kinderkamer zoals ledikanten, kasten, speelgoed, beddengoed en diverse cadeauartikelen. De mixbare collectie is gebaseerd op 6 basiskleuren: turkoois, fuchsia, rood, oranje, (lime)groen en wit. Het handelsmerk van lief! zijn de oer-Hollandse klompjes.

lief! winkels
Het merk lief! is verkrijgbaar bij een selectief aantal gerenommeerde verkooppunten. Daarnaast zijn er lief! winkels in Amersfoort, Alkmaar, Almere, Arnhem, Bergen op Zoom, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Giessenburg, Hengelo, Leiden, Roermond, Veenendaal, Zutphen en Brasschaat (België). lief! heeft de ambitie om binnen enkele jaren te groeien naar een keten met landelijke dekking, zodat op termijn ongeveer dertig vestigingen in Nederland te vinden zijn.

Orange Babies
lief! ondersteunt Orange Babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Van ieder verkocht lief! product gaat een deel naar de weeshuizen Baby Haven en Village Hope, en naar opvangtehuis IIeni Tulikwafeni in Namibië.

Meer informatie kun je vinden op de website

Deel dit bericht