Dé oplossing voor spetterende badmomenten met je kleintje

Blijf droog met dé badkamer essential van nu, de Mommy Dry Towel

Herken je dat? Een volledig natte outfit na het ‘spetterende’ badmomentje met je kleintje. Met de Mommy Dry Towel van Bobbé is dit verleden tijd en geniet je volledig van van het speelse badritueel van je kleine rebel. De collectie van Bobbé bestaat uit kleurige badkamer essentials voor mama’s en papa’s met kleintjes tussen de 0-4 jaar. Denk hierbij aan super zachte hydrofiele doeken, zoete badjasjes, hippe accessoires en de onmisbare Mommy Dry Towels.

Mommy Dry Towel

Dé oplossing tegen een natte outfit na het spetterend badritueel is eindelijk verkrijgbaar, de Mommy Dry Towel! Droog je baby comfortabel en makkelijk af na jullie badritueel, zonder dat je compleet nat wordt van het gespetter van je kleine rebel. De Mommy Towel is een badcape die je draagt als een short en je droog houdt terwijl je je kleintje met beide handen uit bad haalt. Het is gemaakt van 100% verfijnd katoen en de absorberende stof voelt aan als een liefdevolle, warme knuffel.
 

Het ontstaan van een collectie unieke producten

Het idee voor het eerste product uit de collectie, de Mommy Dry Towel, is ontstaan vanuit een eigen behoefte van de Eindhovense Christel Molkenboer. Hoe gezellig het dagelijkse badmomentje met haar kleintje ook was, iedere keer een volledig doordrenkte outfit na het afdrogen was niet zo handig.

“Na vele gesprekken met andere ouders over dit ‘probleem’ bleek bijna iedereen om mij heen dit mee te maken. Ik ben daarom zelf aan de slag gegaan met het ontwerpen van de ultieme afdroog-handdoek die zowel praktisch als leuk is in gebruik, voor zowel ouder als kind. En daar was hij dan, de Mommy Dry Towel,” aldus Christel. 

 

Naast de Mommy Dry Towel vind je binnen de Bobbé collectie zoete badjasjes, om aan te schieten na het het badderen of zwemmen en verfijnde hydrofiele doeken. Allen verkrijgbaar in verschillende sets en stijlvolle kleuren. De collectie wordt afgemaakt met hippe, kleine accessoires, zoals speelse zonnebrillen.

Gepersonaliseerde cadeaus

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Of is het eindelijk de tijd om jezelf te verwennen met een persoonlijke en stijlvolle badkamer lijn? Laat je Bobbé Robes, Towels en Mommy Dry Towel personaliseren! Met keuze uit verschillende kleuren garen, geef jij het meest unieke en praktische cadeau van 2021.

Over Bobbé

Bobbé biedt de oplossing voor spetterende badmomentjes en is ontwikkeld door mama’s voor mama’s. Bobbé is ontworpen vanuit het idee dat het functioneel voor ouder en kind moet zijn en daarnaast ook leuk matcht bij het badkamer interieur.

Dus, ben jij ook wel klaar met een natte outfit en te aanwezige, niet matchende badkamer items voor kids? Maak kennis Bobbé!

 

Bron: persbericht

Deel dit bericht