Doe mee met Moeders voor Moeders in juli en augustus en ontvang het boek “Paaseitjes zoeken in het AMC”

Anne en Frank zijn levensgenieters en alles gaat ze voor de wind. 1 op de 6 stellen heeft vruchtbaarheidsproblemen en ook bij hen blijkt dat zwanger worden niet vanzelf gaat. Anne schreef in haar blog over de impact van IVF op haar dagelijkse leven. Met humor en liefde, want het onderwerp is al zwaar genoeg. Dit is het verrassende debuut van Anne Tel (1975), waarin ze durft te schrijven over haar grootste onzekerheden en ze geeft daarbij haar meest kwetsbare kant bloot.

In haar blog schrijft Anne: “Onze weg is lang geweest met gelukkig een prachtig einde. Onze dochter is het allemaal waard geweest. Ik zou het zo weer doen. Sterker nog, ik ben alweer terug in het ziekenhuis voor de volgende. Ik kies ervoor om mijn persoonlijke verhaal te delen, omdat ik denk dat andere vrouwen hier wat aan hebben. Met mijn boek wil ik andere vrouwen hoop geven. Ook wil ik het belang van Moeders voor Moeders onder de aandacht brengen. Ik heb veel medicijnen nodig gehad die gemaakt worden van urine van zwangere vrouwen. Nu is er momenteel een tekort aan grondstof om het medicijn te maken. Sommige vriendinnen met kinderen hebben nog nooit van Moeders voor Moeders gehoord. Vriendinnen hebben niet eens deelgenomen aan Moeders voor Moeders, terwijl ze mijn verhaal kenden. Ik wil daar wat aan doen. Deelnemers aan Moeders voor Moeders willen andere vrouwen een kans geven. Deze kans heb ik gekregen. Bedankt lieve moeders!

 

Moeders voor Moeders omarmt dit ervaringsverhaal en geeft in de maanden juli en augustus het boek van Anne Tel cadeau aan alle zwangere vrouwen die gaan deelnemen. Op facebook.com/moedersvoormoeders is een stemactie geweest voor de beste cover van het boek. Wil jij ook meedoen en het boek ontvangen? Meld je dan hier aan.

De winnende cover is gemaakt door de bekende ontwerper Roald Triebels.

Bekijk hieronder het interview dat Teddie en Caroline, twee meisjes uit haar dorp met Anne hadden.

Deel dit bericht

2 reacties op “Doe mee met Moeders voor Moeders in juli en augustus en ontvang het boek “Paaseitjes zoeken in het AMC”

 1. irene

  Afgelopen weekend heb ik het boek van Anne in ontvangst mogen nemen. Met de mooie Felicia op de cover….
  Zaterdagavond las ik de eerste paar blz en ik was verkocht. Helaas kon ik ‘m die avond niet uitlezen….verjaardag. Zondagochtend echter alle tijd!!! Een paar uurtjes later was ie uit.
  Ook voor mij was dit verhaal herkenbaar, ook ik heb de IVFweg gevolgd, ook ik had geluk, dubbel geluk, volgende week worden ze 14.

  Het verhaal van Anne en Frank is op een heerlijke manier geschreven. Luchtig, vooral luchtig! Daarnaast spat de liefde uit het boek. Dat maakt dat het boek ook een mooi verhaal is voor diegene die niets met IVF of andere vruchtbaarheidsbehandelingen te maken hebben(gehad).

 2. Carla Schrijver

  Hallo Irene,
  Bedankt voor je reactie, ik hoop dat veel vrouwen die het IVF gaan volgen of er middenin zitten zich herkennen in het boek.

Gesloten voor reacties