Dolly Shoes for Dolly Girls & Baby’s! Handmade in Italy Designed by Le Petit Tom ®

Altijd gehouden van die kleine poppenschoentjes die je vroeger had voor je pop?

DOLLY by Le Petit Tom ® heeft die perfecte schoenen ontworpen voor je baby en meisje met die specifieke DOLLY look. Allen exclusief, volgens traditioneel vakmanschap, handgemaakt in Italië, v

dolly babyschoentjes

an het zachtste leer, suède, fluweel en andere luxe stoffen. Van maat 16 tot en met maat 32. Vintage, klassiek, maar toch fashion forward stijlen zoals Mary Janes in zwart lakleer met roze binnenkant, rood goud glitter voor instant DOLLY looks. Geïnspireerd door oude films als ‘The Red Shoes’ hebben we Ballerina’s in diverse kleuren met satijnen linten gemaakt om rond de enkel te strikken als een echte ballerina. Flats in luxe fluweel in diep paars en marineblauw, bekleed met platino goud, zo van de catwalk in de garderobe van je kleine meid. Prachtig uniek kado voor de pasgeboren en opgroeiende fashionista. Baby Boys TOM shoes + loads of new styles coming soon.

Verkrijgbaar online via www.lepetittom.nl en diverse specialty boutiques in binnen – en buitenland. Ook in Australie, US, UK en diverse landen in de EU zijn ze dol op deze DOLLY’s.

( in Griekenland zijn ze ook geintroduceerd in de herfst 2011 en worden ze nu in diverse winkels met zeer groot succes verkocht. Wat nu crisis? )

Deel dit bericht