Draagdoekconsulent op bezoek in Borstvoedingcafé Zwolle

Op donderdag 19 januari a.s. komt Annelies Meijer, Draagdoekconsulent, langs bij het Borstvoedingcafé in Stadshagen om te vertellen over hoe draag je je kind middels een draagdoek.

Annelies Meijer is van 10.00 tot 11.00 uur in het Borstvoedingcafé aanwezig om te vertellen over o.a. het dragen van kinderen middels draagdoeken. Ook laat ze verschillende draagdoeken en manieren van dragen zien. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. In verband met de aanwezige plaatsen vragen we u wel vooraf aan te melden, dit kan via a.vankeulen@icare.nl

Borstvoedingcafé Zwolle

Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Borstvoedingcafé in Grand Café “de Werkerwaard” in Dienstencentrum Werkeren, Stadshagen terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. De komende tijd gaat het Borstvoedingcafé meer gastsprekers uitnodigen:

* 8 maart 2012: Lia Bakker, Kinderfysiotherapeut, voorkeurshoudingen bij baby’s

* 24 mei 2012 : Helene Dhaeze, Haptonoom

Blijf op de hoogte van de activiteiten op www.twitter.com door te zoeken op borstvoedingkv. Meer informatie is ook te vinden op www.borstvoedingcafe.nl.

Deel dit bericht