Draagkussentje Padalily, om de autodraagstoel makkelijker te dragen

Beabase introduceert Padalily in de Benelux

Als kersverse mama ontdek je al snel dat een autodraagstoel met baby onhandig om dragen is. Een Amerikaanse mompreneur ontwerpt nu draagkussentjes die je kan gebruiken op elke autodraagstoel en die blauwe vlekken of een lamme arm van het dragen vermijden.

Babease, distributeur van baby-­  en kinderproducten die ontworpen werden door mama’s voor mama’s, introduceert de Padalily in de Benelux.

Met handige autodraagstoelen als Maxi-­Cosi, Romer of Cybex kan je een pasgeboren baby makkelijk overal mee naartoe nemen. Toch klagen de meeste moeders dat deze babyschalen, die in de eerste plaats als autostoelen ontworpen werden, zwaar zijn en onhandig om dragen. Een Amerikaanse mompreneur bedacht daarom draagkussentjes die het dragen van je Maxi‐Cosi vergemakkelijken.

Babease

Als distributeur van baby-­en kinderproducten in de Benelux kiest Babease voor producten die ontworpen werden door mama’s voor mama’s, vanuit hun eigen ervaring. Babease verzamelt de meest handige, stijlvolle en vernieuwende baby-­‐ en kinderproducten en geeft de designers achter deze producten -­‐ de mompreneurs -­‐ een duwtje in de rug door hun collectie te verdelen in de leukste kinderwinkels.

Padalily, comfortabel draagkussentje voor je autostoel

Babease verdeelt voortaan ook in de Benelux de Padalily draagkussentjes, die ondertussen een onmisbaar item geworden zijn op de Amerikaanse geboortelijsten. De draagkussentjes kan je gebruiken op elke autodraagstoel en je vindt ze in de meest uiteenlopende uitvoeringen: een safari‐look of zwart‐wit voor jongens, gebloemd of roze voor meisjes. Verder kan je ook babyspeeltjes aan het Padalily draagkussentje hangen.

De Padalily draagkussentjes voor Maxi-­‐Cosi en andere autodraagstoelen zijn verkrijgbaar via www.babease.be of in je kinderspeciaalzaak.

Deel dit bericht