‘Ecover Puur Baby Plaza workshop’ op de Negenmaandenbeurs

Demonstraties en workshops tonen ouders hoe ze een schone en pure leefomgeving creëren.

Zwangere vrouwen ervaren tijdens de gratis workshops op de Negenmaandenbeurs hoe ze hun baby goed kunnen verzorgen met pure producten. BabyBeGood organiseert namens Ecover de workshops op het Puur Baby Plaza in de Rai in Amsterdam (hal 8) van 20 tot en met 24 februari 2013.

Op woensdag 20 februari komt Nurlaila Karim om 11 uur het Puur Baby Plaza openen door het uitreiken van de eerste duurzame babydoos aan een hoogzwangere vriendin.

Schoon zonder schadelijke stoffen

BabyBeGood wil zo op een leuke manier aan de bezoekers van de beurs communiceren dat de Ecover producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals vele andere schoonmaakproducten. Door de natuurlijke ingrediënten zijn de Ecover producten zacht en veilig voor baby’s en kinderen.

Workshop zeepkettingen maken

Bezoeksters kunnen op de Puur Baby Plaza zelf geboortezeepkettingen maken. Deze zeep van zuivere voedingskwaliteit bevat enkel ingrediënten, die de babyhuid goed doen. De zeep is met de hand gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals kokosvet, olijfolie, rijstkiemolie en sheabutter.

Babyvriendelijk wassen

Een nieuw innovatief onderdeel van de workshops is de ‘Blacklight Cleaning Experience’. Door middel van kijkgaten in een donkere kamer met blacklight zien de bezoeksters wat de effecten zijn van verschillende types wasmiddel bij het wassen van een romper.

Puur Baby Plaza

Puur Baby Plaza is de nieuwe hotspot van de Negenmaandenbeurs waar shops en duurzame ondernemers hun stand hebben met biologische, natuurlijke en fairtrade producten. De Puur Baby Plaza is een initiatief van BabyBeGood, Kaatje Katoen en With a Touch of Rose. Er komen jaarlijks ruim 48.000 bezoekers naar de beurs. 59% van de bezoekers is zwanger, waarvan 74% voor de eerste keer.

Deel dit bericht