Een telefoonhoesje met afbeelding van je baby?

Fotoalbum of telefoonhoesje met babyfoto

Heb jij hier al eens aan gedacht? Een telefoonhoesje met een afbeelding van jullie baby? Je kunt deze hoesjes gebruiken voor je Iphone, Ipad of Samsung Galaxy.

Als je zo’n prachtig hoesje met een afdruk van je baby laat maken kun je je telefoon helemaal niet meer missen. Een telefoonhoesjetelefoonhoesje is sowieso een onmisbaar item maar een hoesje met een afbeelding van je gezin, pasgeboren baby is een geschenk op zich. Je kunt aan de foto ook tekst toevoegen.

Een fotoalbum maken

Het leuke van deze tijd is dat je met je telefoon heel makkelijk mooie foto’s kunt maken. Het nadeel hiervan is wel dat je alleen de foto’s op je telefoon hebt staan. Een fotoalbum is later erg leuk om te kunnen laten zien, dus is het echt de moeite waard om daar wat tijd in te investeren. Als je een album gaat maken zijn er veel keuzes, het begint met het “onderwerp” van je album.
Je zou bijvoorbeeld een album kunnen maken van je zwangerschap en bevalling en een los boek van de eerste maand van je baby. In deze periode worden over het algemeen de meeste foto’s gemaakt. Daarna kun je kijken hoeveel foto’s je hebt en zelf bepalen hoeveel maanden je per boek doet.

Dan komt de lay-out. Het is fijn om op de voorkant van het album al te kunnen zien waar het over gaat. Bij het boek over zwangerschap plaats je bijvoorbeeld en foto van je dikke buik op de voorkant. Ook kun je een tekst toevoegen zodat je weet welke foto’s in het album zitten. Wil je een gekleurde achtergrond of juist liever wit, wil je een dader om de foto’s of niet?
Kortom je kunt een album helemaal naar je eigen wensen en smaak inrichten. Het is leuk voor later maar ook als je kindje een aantal maanden oud is blijft het heel leuk om nog eens door de babyfoto’s te bladeren.

Er zijn veel sites waar je een album kunt laten maken. Webprint.nl is 1 van die sites. Daar kun je niet alleen fotoalbums laten afdrukken maar ook allerlei leuke items laten bedrukken met foto’s van je kleintje.

Deel dit bericht