Eerlijk boek over de weg naar babygeluk via IVF

Een bron van informatie, herkenning en hoop voor iedereen die te maken heeft met ongewenste onvruchtbaarheidIn Nederland worden jaarlijks ruim 5000 kinderen geboren via IVF.

Een weg die je niet vrijwillig kiest als je een kinderwens hebt, en zeker geen makkelijke weg. Ook Lindsay de Bolle had een innige kinderwens die niet vanzelf in vervulling ging. Haar weg naar babygeluk lag vol obstakels en hindernissen in de vorm van een reeks mislukte IVF-pogingen. In haar net verschenen boek Mama worden vertelt Lindsay openhartig over haar twijfels, hoop en de vele teleurstellingen die daarmee gepaard gingen. Maar ook over het prachtige resultaat van deze ontberingen: inmiddels is Lindsay de trotse mama van dochter Lisa-Marie.

Aangrijpend boek over IVF

Met dit boek wil Lindsay, zangeres van beroep, de problematiek rond zwangerschap en IVF onder de aandacht brengen. Haar aangrijpende en persoonlijke verhaal is een bron van informatie, herkenning en hoop voor iedereen die te maken heeft met ongewenste onvruchtbaarheid. Haar ervaringen worden aangevuld met tips en ervaringen van professor Michel De Vos (UZ Brussel) en zijn team. Hij beschrijft in een serie columns de stand van zaken rond vruchtbaarheid en verduidelijkt de betekenis en werking van IVF.

Lindsay: “Dit is een boek voor alle vrouwen die bezig zijn met hun kinderwens. Een deel van de opbrengsten wordt afgestaan aan het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde.”

Lindsay de Bolle is een van de populairste Vlaamse zangeressen. Ook in Nederland maakte zij furore. Zo nam ze onder andere duetten op met Jan Smit en Frans Bauer. Jan Smit schreef een prachtig arrangement op een tekst van Lindsay over dit gevoelige thema. Ook had ze een hit samen met haar broer Christoff die samen met Jan Smit deel uitmaakt van het succesvolle schlagertrio Klubbb3. Mama worden is haar eerste boek en ligt nu in de winkel.

Mama worden | Lindsay de Bolle | ISBN 9789492419514 | € 20,- | Uitgeverij Willems | 

 

Bron: persbericht

Share this post

scroll to top