– elke bugaboo aankoop telt –

Prénatal en Bugaboo zetten zich in voor een AIDS-vrije generatie in 2015

De maand februari staat bij Prénatal in het teken van (BUGABOO)RED. Vier weken lang zal Prénatal een rode tint krijgen om duidelijk te maken dat we ons met elkaar en met (BUGABOO)RED inzetten voor een AIDS-vrije generatie in 2015.

elke bugaboo aankoop telt

Bugaboo is partner van (PRODUCT)RED™. Daarmee maakt elk verkocht Bugaboo product een verschil, want 1% van de totale omzet wordt afgedragen aan the Global Fund, voor de bestrijding van AIDS in Afrika. De hele maand februari verdubbelt Prénatal deze bijdrage. Op deze manier krijgen meer vrouwen en kinderen met HIV in Afrika de medicijnen die ze nodig hebben voor een actief, productief en hoopvol leven.

kick-off in Amsterdam Arena

De campagnemaand gaat officieel van start op zaterdag 5 februari bij de Prénatal Amsterdam Arena. De gehele pui van de Prénatal Amsterdam Arena wordt met een (RED) afbeelding beplakt. Binnen vindt om 11.00 de officiële opening plaats. (BUGABOO)RED supporter Jelka van Houten is daarbij aanwezig om de wensenwand te onthullen. Een special act maakt de opening compleet.

doe een wens voor je kindje en win een reis naar New York!

Iedere zaterdag in februari staat een wensenwand in één van de Prénatal warenhuizen. Er is de mogelijkheid voor (toekomstige) ouders om met hun gezin op de foto te gaan en een wens uit te spreken voor de toekomst van hun kind. Aan het einde van de maand wordt de winnaar bepaald aan de hand van de leukste/grappigste/ontroerendste wens. Deze persoon wint een reis voor twee naar New York inclusief een bezoek aan het (RED) hoofdkantoor.

Over Prénatal

Prénatal is een begrip als het gaat om zwangerschap, geboorte en ouderschap. Al meer dan 50 jaar heeft Prénatal ervaring op het gebied van producten en diensten rond een nieuw leven. Ze helpt en adviseert aanstaande vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en kennissen.

Over Bugaboo

Bugaboo International is een Nederlands designbedrijf dat mobiliteitsproducten ontwikkelt en produceert. Bugaboo is bekend vanwege haar innovatieve en baanbrekende kinderwagens. Het bedrijf begon in 1999 op de Nederlandse markt en groeide in tien jaar uit tot een wereldwijde speler. Bugaboo producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Vanaf 1 oktober 2009 draagt Bugaboo, als partner van (PRODUCT)RED™ ter ondersteuning van AIDS bestrijding in Afrika, 1% van alle inkomsten af aan the Global Fund met het doel om de HIV-overdracht van moeder op kind te elimineren in 2015.

Deel dit bericht