Ellemieke by Mama.Licious styled by Moon M.

Mama∙Licious: er tijdens je zwangerschap net zo trendy uit blijven zien als voor die tijd.

Mama∙Licious is een unieke samenwerking aangegaan met Ellemieke Vermolen en styliste Monique Mathijssen. Samen met styliste Monique hebben Ellemieke en het designteam van mama∙licious een voorjaarscollectie samengesteld waarmee Mama∙Licious wil laten zien dat je er ook tijdens je zwangerschap net zo trendy uit kan blijven zien als voor die tijd.

Met stylingtips van Monique kun je de geselecteerde sets met toevoeging van een aantal andere items eenvoudig veranderen in een totaal andere look. In de zevende maand van haar zwangerschap heeft Ellemieke zich in de nieuwste voorjaarstrends laten fotograferen. De inspiratie voor deze collectie komt vanuit de creatieve hoek. De reizende fotografe is de muze voor het designteam. Deze cosmopolitische vrouw draagt graag kleding die eenvoudig te combineren is, een comfortabele fitting heeft en past bij iedere gelegenheid.

De collectie sluit perfect aan bij de garderobe van de city girl en combineert losse, vloeiende vormen met slanke, vrouwelijk gesneden silhouetten. Vrouwelijke tops van lichte en zachte materialen worden gedragen met een stoer lederen jack, volumineuze parka of nonchalante trenchcoat in combinatie met een slim fit jeans of low crotch pant.

Naast invloeden uit de Urban City trend zijn ook elementen uit het safarithema aanwezig. Vooral in het kleurenpalet is dit zichtbaar door het gebruik van verschillende groen en aardetinten. Opvallend hierbij is de toevoeging van diverse blauwtinten en raspberry waardoor er een fris en verrassend kleurbeeld ontstaat. Daarnaast heeft de collectie door het gebruik van verwassen kleuren een stoere vintage uitstraling. Het Deense label Mama∙Licious is 5 jaar geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Mama∙Licious is fahion voor zwangere vrouwen, waarmee aanstaande moeders hun buik benadrukken, in plaats van deze te verbergen. Mama∙Licious is stoer en vrouwelijk met de juiste pasvorm, comfort en optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de trotse mama-to-be!

Neem eens een kijkje in  Babytjeswinkel.nl  naar het merk Mama-Licious

Deel dit bericht