Eostra Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen

Ontspannen tijdens de bevalling, hoe doe je dat?

Je moet ontspannen tijdens je bevalling. Ja, maar hoe doe je dat? Met de door Eostra ontwikkelde Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen kan je leren hoe je kan ontspannen tijdens je zwangerschap èn tijdens je bevalling. Met als doel: een hele fijne zwangerschap en een voorspoedige bevalling!

Ontspannen is heerlijk tijdens je zwangerschap en essentieel voor een voorspoedige bevalling. Je baarmoeder is een spier die zich door te ontspannen vlot en zonder veel pijn kan openen. Bij spanning en angst verkrampt hij juist en zal dan niet gemakkelijk opengaan. Door je lichaam en geest tijdens je zwangerschap (dagelijks) te trainen in het ontspannen zal je deze gemoedstoestand ook kunnen oproepen tijdens je bevalling.

De ontspanningsoefening is ingesproken door vroedvrouw Laura van Deth. Ze helpt je om je lichaam langs te gaan en tot rust te komen. Als je deze oefening vaak gedaan hebt geef je wellicht de voorkeur aan het tweede nummer met rustgevende gitaarmuziek. Als je de ontspanningsoefening ook vaak op deze muziek gedaan hebt, zal je lichaam bij het herkennen van de muziek ontspannen. Dat effect kan je tijdens je bevalling gebruiken. Het derde nummer op de CD is een bevallingsoefening die je vanaf 37 weken zwangerschap kan beluisteren om je een voorstelling te maken van een mooie bevalling.

De Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen is te bestellen via www.eostra.nl.

Deel dit bericht