Every baby a green start

Start smart, start green
Healthy air, happy babies
Snoozebaby en Ogreen slaan de groene handen ineen voor schonere lucht in de babykamer.

De planten van Ogreen zijn natuurlijke luchtzuiveringsmachines: ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren bovendien schadelijkestoffen uit de lucht. Deze vluchtige stoffen komen ongemerkt vrij uit meubels, schoonmaakmiddelen en bijvoorbeeld verf. Onopgemerkt ook in babykamertjes. De planten van Ogreen zuiveren, wetenschappelijk bewezen, zeer effectief de lucht van deze schadelijke stoffen en zorgen zo voor een frisse babykamer.

Green & Clean

Schone lucht, schone longetjes én rustgevend groen in de kamer: hier gaan alle babies van snoozen. Snoozebaby en Ogreen hebben samen het perfecte kraamcadeau ontwikkeld: een knuffeldoekje, dat rust en comfort biedt, in Forest Green uitvoering, in combinatie met een Ogreen Clean Machine.

Sjoerd Rameckers, salesmanager Snoozebaby: “er ontstaat steeds meer bewustwording dat groen goed voor ons is. In een wereld die steeds verder verstedelijkt zien we steeds vaker duurzame initiatieven, maar ook greenwalls, vertical gardens en andere groene oplossingen, die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel doordat ze de lucht zuiveren. De aankomende generatie wereldburgers verdient schone lucht direct vanaf de geboorte. Wij willen hieraan een bijdrage leveren door kinderen op te laten groeien met liefde voor groen”.

Green Snooze Pakket

Het Green Snooze pakket is het perfecte kraamcadeau voor de bewuste consument die op zoek is naar een mooi en origineel cadeau. Het pakket bestaat uit een heerlijk zacht Forest Green knuffeldoekje en een Ogreen Champ in een recyclebare pot en wordt gratis bezorgd. Het pakket is exclusief verkrijgbaar bij fonQ.nl en via de webshop van Ogreen.eu en kost € 28,50.

De Ogreen Champ (Latijnse Naam: Clusia rosea Princess) is wetenschappelijk getest op haar luchtzuiverende werking en voor haar kwaliteiten gecertificeerd. De planten worden milieubewust gekweekt door VDE Plant uit Woubrugge. De verpakking is volledig afbreekbaar.

Deel dit bericht