Exclusieve name-it pasgeboren baby collectie bij Prenatal

nameitbabyIn februari 2010 lanceert name it exclusief in samenwerking met Prenatal een kledingcollectie voor pasgeboren baby’s. De stijlen van name-it voor Prenatal zijn gemaakt van peached katoen voor optimaal draagcomfort voor de baby. A LITTLE ★ IS BORN is het thema van de collectie wat terug komt in zowel het dessin als in print op de verschillende stijlen. Het kleurenpalet toont een rustig beeld met een mix van fris wit, zacht grijs en antraciet.

De collectie bestaat uit twee T-shirts met twee broekjes, een sweat cardigan met berenoortjes bevestigd op de capuchon, een rompertje, mutsje en slofjes. De stijlen zijn voor zowel jongens al meisjes en verkrijgbaar in de maten 50, 56 en 62. De name it voor Prenatal collectie zal zowel online als in alle Prenatal shops verkrijgbaar zijn.

name it is trendy en stoere kleding voor kinderen met een eigen mening over stijl. Kinderen moeten zich vrij kunnen bewegen, maar hebben ook hun eigen ideeën over wat zij willen dragen. name it voldoet aan hoge eisen, zowel functioneel als in kwaliteit, het is draagbaar en duurzaam.

Deel dit bericht